• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Boxspring leasen?

Boxspring leasen?

Lijkt het u ook zo fijn om altijd dat weelderige en luxe hotelgevoel in uw eigen slaapkamer te hebben? U kunt nu het ultieme slaapcomfort ervaren met onze prachtige, in Nederland geproduceerde, boxspring-collectie, door een boxspring te leasen! Hoe fijn is dat!?

Bij Beddenleeuw vinden wij namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. U kunt uw boxspring helemaal zelf samenstellen op onze website en bepaalt zelf wat u wilt toevoegen of juist weglaten. Zo kunt u uw gekozen stijl en comfort nooit uit het oog verliezen. En omdat we de boxsprings hier in Nederland produceren, bieden wij u een snelle levering, een scherpe prijs en de mogelijkheid om het geheel te personaliseren.

Maar misschien wilt u graag die hele luxe boxspring aanschaffen, die op het moment net niet helemaal in het budget past, dan is een boxspring leasen de ideale optie voor u! U least de boxspring dan voor 60 maanden en na afloop van deze termijn kunt u de boxspring eventueel voor een klein bedrag overnemen. Of u gaat na die 60 maanden weer voor een hele mooie nieuwe boxspring en gaat u lekker aan de slag om uw slaapkamer weer helemaal te restylen. De keuze is geheel aan u.

Maar welke boxsprings komen er nu precies in aanmerking voor het leasen? Hieronder vindt u alle mogelijkheden.

Boxspring Havana Leasen

De boxspring-set ‘Havana’ is de ‘Crème de la Crème’ onder de boxsprings en al te leasen vanaf €49,95 per maand. Deze royaal uitgeruste boxspring zorgt voor een luxueus en weelderig gevoel in uw slaapkamer. Het strakke en kolossale design in combinatie met een overvloed aan opties en comfort garanderen een glimlach wanneer u het bed uitstapt. De boxspring is uitgerust met een elektrisch verstelbare bodem waarmee zowel het hoofdeinde als het voeteneinde op de gewenste hoogte kunnen worden ingesteld. Deze kwalitatief hoogwaardige boxspring set bestaat uit een decoratief hoofdbord, twee comfort soft-boxen met elektrische verstelling en twee matrassen met pocketvering die bijdragen aan een intense en gezonde nachtrust. De luxe elektrisch verstelbare bodem op boxspring Havana wordt geleverd met een aantal aanvullende opties. Meegeleverd vindt u twee draadloze afstandsbedieningen. De afstandsbedieningen zijn voorzien van LED-verlichting. Om het matras op zijn plaats te houden tijdens het verstellen van uw bed, bevinden zich aan het voeteneinde van het bed twee matras-remmers.

Daarnaast is deze set voorzien van een decoratieve plint die zorgt voor een mooi en afgewerkt totaalbeeld. De comfort soft-boxen zorgen tevens voor een gelijkmatige drukverdeling, een snelle en probleemloze vochtafvoer en een optimale luchtcirculatie. Praktisch gezien kunt u onder het bed makkelijk stofzuigen. Met behulp van het zachte opzetstuk van de stofzuiger houdt u het bed stofvrij. Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn met boxspring-set ‘Havana’.

Boxspring Valencia Leasen

De boxspring Valencia is een ergonomisch en prachtig luxueus bed en al te leasen vanaf €39,95 per maand. Boxspring-set Valencia onderscheidt zich op het gebied van comfort, uitstraling en levensduur. Mede door de zilverkleurige L-vormige poten geeft u uw slaapkamer een weelderige en frisse uitstraling. De twee verende comfort soft-boxen, met een hoogte van 30 centimeter, maken deze set tot de meest comfortabele keuze in onze reeks. Tevens zorgen de comfort boxen voor een optimale ondersteuning, een betere luchtcirculatie en een goede vochtafvoer waardoor uw bed langer fris en hygiënisch blijft.

De basis-set bestaat uit een decoratief hoofdbord, twee met pocketveren gevulde comfort soft-boxen van 30 centimeter en twee matrassen die bijdragen aan een goede nachtrust. Praktisch gezien kunt u onder het bed makkelijk stofzuigen. Met behulp van het zachte opzetstuk van de stofzuiger houdt u het bed stofvrij. Boxspring Valencia is de ideale keuze als u wilt gaan voor weelderige luxe, comfort en duurzaamheid.

Boxspring Sevilla Leasen

De boxspring Sevilla biedt u ultiem comfort, een lange levensduur en een luxe uitstraling. Boxspring-set Sevilla heeft het allemaal en is al te leasen vanaf €29,95 per maand. De twee verende comfort soft-boxen zorgen voor een optimale ondersteuning, een betere luchtcirculatie en een goede vochtafvoer, wat ten goede komt aan de levensduur van het bed. De basis-set bestaat uit een decoratief hoofdbord, twee comfort soft-boxen gevuld met pocketveren en twee matrassen die bijdragen aan een goede nachtrust. Praktisch gezien kunt u onder het bed makkelijk stofzuigen. Met behulp van het zachte opzetstuk van de stofzuiger houdt u het bed stofvrij. Boxspring Sevilla is de ideale keuze als u wilt gaan voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid.

Opties luxe meubelstof en kunstleer

Om de luxe uitstraling van onze bedden te realiseren zijn de matrassen, de boxen en het hoofdbord in dezelfde kleur door onze eigen fabriek in Nederland gestoffeerd met een luxe meubelstof. Mocht u vanwege bijvoorbeeld huisstofmijtallergie liever geen stoffen bekleding wensen, dan kunt u ook kiezen voor onze prachtige kunststof lederen bekleding van skai.

Matrassen

De matrassen in al deze sets zijn opgedeeld in 7-zones. Deze zones zijn ieder gevuld met pocketveren met verschillende hardheden. Aan weerszijde van het matras vindt u de drukverdelers. Deze zijn, net als de dunne afdeklaag boven de pocketveren, gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit SG25 koudschuim. Door de 7-zone indeling in dit matras bent u verzekerd van een correcte houding en een juiste ondersteuning. Het matras voelt zacht tot middelhard aan, draagt bij aan een goede houding en biedt een prettig ligcomfort.

Voor extra comfort kiest u voor een topdek matras (topper) van koudschuim of traagschuim.

Proefliggen en meer informatie

De boxsprings Havana, Sevilla en Valencia zijn geproduceerd en gecontroleerd door onze fabriek in Nederland. Alle onderdelen van deze set vallen onder een garantie van twee jaar. Voor meer informatie over het leasen van een van onze prachtige boxsprings, kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Uiteraard kunt u op die manier ook een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Want even proefliggen en de kwaliteit en luxe van onze boxsprings voelen en ervaren, vinden wij heel belangrijk! Slaapt u straks ook als een leeuw?

Boxspring leasen?

Voor een vast bedrag per maand slaap je op een Beddenleeuw boxspring. Je stelt deze makkelijk samen en personaliseert de boxspring naar jouw wens.

Lease mogelijkheden bekijken
Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie