• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (LINK), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Houd je er rekening mee dat in verband met hygiënevoorschriften wij de bedden niet nogmaals aan kunnen bieden. Daarom wordt er in het geval van een retournering, waarbij het product uit de verpakking is gehaald, bepaald of er sprake is van waardevermindering. Dit bepalen we per casus en dit kan dus betekenen dat u niet het volledige aankoopbedrag terugkrijgt wanneer wij hebben vastgesteld dat er sprake is van waardevermindering.

Ons retouradres:
Dwarsweg 7
5301 KB Zaltbommel

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Je kunt op de volgende manieren retourneren:
1. Je maakt gebruik van onze afhaalservice.
Wij kunnen jouw retourzending bij jou laten ophalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen € 100,- en worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort. Het product dient, indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking, klaar te staan op dag van retour.

Mocht je hiervan gebruik willen maken, laat het de klantenservice [email protected] weten en we helpen jou graag verder!

2. Je stuurt het artikel zelf retour met een pakketdienst.
De wat minder grote artikelen kun je zelf retour sturen met een pakketdienst. De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening en kan je opvragen bij de betreffende pakketdienst.

Als je bij de betreffende pakketdienst bent, vraag altijd om een verzendbewijs. Mocht er iets onderweg gebeuren (beschadiging, zoekgeraakt) dan is Beddenleeuw.nl niet aansprakelijk en mag het wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet goed terug is gekomen.

3. Je brengt het artikel zelf terug naar ons magazijn.
Je mag jouw retourzending ook zelf retour komen brengen naar ons magazijn in Zaltbommel. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00) De artikelen moeten zo goed en stevig mogelijk in de (indien redelijkerwijs mogelijk) originele verpakking verpakt worden. Laat het ons weten als je gebruik wilt gaan maken van deze optie.

Kiyoh klantbeoordeling
5553 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie