• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Boxsprings 160×200

Wil je graag het heerlijke comfort van een boxspring, maar heb je niet veel ruimte? Dan is een boxspring met de afmeting 160x200 perfect voor jou. Deze boxspring past namelijk in bijna elke slaapkamer. Bestel nu jouw boxspring bij Beddenleeuw.nl en geniet snel van jouw nieuwe boxspring!

Bekijk boxsprings Lees meer

De verschillende boxsprings 160×200 van Beddenleeuw.nl

Bij Beddenleeuw.nl hebben we een ruim assortiment aan boxsprings met afmeting 160×200. Zo bieden we de boxsprings aan in verschillende kleuren en stijlen, zodat we voor elk interieur een geschikte boxspring hebben. Ook kun je kiezen voor een elektrische boxspring of een boxspring met opbergruimte. Het is net wat je wenst. 

Stel zelf jouw eigen boxspring 160×200 samen

Bij Beddenleeuw.nl is er de optie om zelf jouw boxspring samen te stellen. Zo kun je het hoofdbord kiezen, de kleur, de stof, de topper, de poten en zelfs het beddengoed. Op deze manier kun je jouw boxspring helemaal personaliseren. 

Het verlengen van de levensduur van jouw boxspring 

Boxsprings staan er ook wel om bekend dat ze een hele lange levensduur hebben. Hierbij moet je denken aan ongeveer 20 tot 25 jaar. Een matras daarentegen is het beste om te vervangen na tien jaar. Wanneer je elk onderdeel van jouw boxspring 160×200 goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, zorg je ervoor dat jouw boxspring langer meegaat en dat de levensduur wordt verlengd.

Een boxspring 160×200 kopen bij Beddenleeuw.nl 

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Heb je nog vragen over een boxspring 160×200 of een vraag in het algemeen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Populaire afmetingen     Kleuren boxsprings     Soorten boxsprings
Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie