Garantie

100 Dagen Slaapgarantie

Uw comfort en tevredenheid is gegarandeerd! Mocht u niet tevreden zijn over de het slaapcomfort van uw matras of boxspring dan staan wij voor u klaar om een oplossing te bieden. Lukt dat niet, dan halen we de boxspring gewoon weer bij u op. U kunt er dan voor kiezen om uw matras of boxspring om te ruilen of om het gehele aankoopbedrag terug te krijgen.

U kunt aanspraak maken op onze 100 dagen slaapgarantie uw boxspring en/of matras in goede conditie is. Eventuele beschadigingen en bevuiling worden in mindering gebracht op uw aankoopbedrag.

Eigen productgarantie

  • Een garantietermijn van twee jaar
  • De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop
  • De garantie geldt alleen voor producten die bij ons zijn aangeschaft
  • Bij gebreken aan het product heeft u recht op een gratis reparatie of vervanging van het product
  • Zichtbare gebreken dient u zo snel mogelijk na levering, schriftelijk bij Beddenleeuw te melden
  • Niet zichtbare gebreken dient u zo snel mogelijk schriftelijk bij Beddenleeuw te worden melden 

U kunt uw klacht indienen door een email te sturen naar [email protected]. We willen u vragen de originele factuurgegevens en indien mogelijk een digitale foto waarop de klacht duidelijk zichtbaar is toe te voegen 

Voor alle artikelen die U bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of onze eigen garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}