🍁 HERFSTACTIE: TOT 50% KORTING + GRATIS TOPPER BIJ IEDERE BOXSPRING 🍁 Actie bekijken

Garantie

2 maanden Slaapgarantie

Wij vinden het bij Beddenleeuw erg belangrijk dat u daadwerkelijk de luxe en comfort ervaart die wij u beloven! Mocht u toch niet tevreden zijn over de het slaapcomfort van uw boxspring dan staan wij voor u klaar om een passende oplossing te bieden. Mocht dat om welke reden dan ook uiteindelijk niet lukken, dan halen we de boxspring gewoon weer bij u op. U kunt er dan voor kiezen om uw boxspring om te ruilen of om het aankoopbedrag, min €100,- (afhaalservice), terug te krijgen.

U kunt aanspraak maken op onze 2 maanden slaapgarantie mits uw boxspring in goede conditie is. Eventuele beschadigingen en bevuiling worden in mindering gebracht op uw aankoopbedrag. Onze slaapgarantie doet geen afbreuk aan uw wettelijke herroepingsrecht.

Eigen productgarantie

  • Een garantietermijn van twee jaar
  • De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop
  • De garantie geldt alleen voor producten die bij ons zijn aangeschaft
  • Bij gebreken aan het product heeft u recht op een gratis reparatie of vervanging van het product
  • Zichtbare gebreken dient u zo snel mogelijk na levering, schriftelijk bij Beddenleeuw te melden
  • Niet zichtbare gebreken dient u zo snel mogelijk, na het ontdekken, schriftelijk bij Beddenleeuw te melden.

U kunt uw klacht indienen door een email te sturen naar [email protected]. We willen u vragen de originele factuurgegevens, en indien mogelijk een digitale foto waarop de klacht duidelijk zichtbaar is, toe te voegen. 

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of onze eigen garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Uitgebreide garantie motoren elektrisch verstelbare bedden

Heeft u uw oog laten vallen op een elektrisch verstelbaar bed? Dan is het mogelijk om de garantie op de motoren te verlengen. Dit houdt in dat de garantieperiode niet 2 jaar, maar 5 jaar duurt. U treft de extra kosten hiervoor op de productpagina.

Let op: bij het retourneren van matrassen, toppers en kussens wordt waardevermindering in rekening gebracht zodra deze uit de verpakking is/zijn gehaald. Dit is vanuit hygiënisch oogpunt. Wij adviseren daarom om een matras/topper/kussen eerst te controleren in de plastic verpakking. Mocht het u dan niet bevallen, dan is retourneren uiteraard geen enkel probleem. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om eens te komen proefliggen in onze showroom!