• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Boxsprings 180×220

Spreekt veel slaapruimte en comfort jou aan? Dan is een boxspring 180 x 220 de perfecte boxspring voor jou! Bestel nu jouw boxspring bij Beddenleeuw.nl en voordat je het weet geniet jij van een nieuw bed in de slaapkamer!

Bekijk boxsprings Lees meer

Wat is het verschil tussen een boxspring en een bed? 

Er zijn eigenlijk een paar grote verschillen als het gaat om een boxspring en een bed. Ten eerste bestaat een boxspring uit een compleet slaapsysteem en een bed daarentegen uit een los frame met lattenbodem en een los matras. Daarnaast neemt een boxspring in vergelijking met een normaal bed over het algemeen een stuk minder ruimte in. Heb je dus wat minder ruimte in de slaapkamer? Dan is dit zeker een belangrijk punt om rekening mee te houden.

De voordelen van een 180 x 220 boxspring 

Wanneer je kiest voor een boxspring 180 x 220 brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zorgen de hoogwaardige kwaliteit en een aangenaam ligcomfort ervoor dat je iedere ochtend fit en uitgerust opstaat. Daarnaast is het zo dat boxsprings een lange levensduur hebben en ook de levensduur van het matras wordt verlengd. Het is een hele investering, maar dit voordeel maakt het een stuk aantrekkelijker! 

Stel jouw perfecte boxspring 180 x 220 helemaal zelf samen

Bij Beddenleeuw.nl vind je veel verschillende boxsprings. Hiernaast kun je ook helemaal zelf je eigen boxspring 180 x 220 samenstellen. Wanneer je je boxspring zelf samenstelt, kun je onder andere kiezen voor een ander hoofdbord, een bijbehorend voetbord, een andere stoffering, een topmatras, andere pootjes, een montage service en accessoires zoals hockers en een dekenkist die we in de gekozen stof mee stofferen. 

Een boxspring 180 x 220 kopen bij Beddenleeuw.nl 

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Heb je nog vragen over een boxspring 180 x 220 of misschien een vraag over een ander formaat boxspring? Neem dan contact met ons op en we staan graag voor je klaar! 

Populaire afmetingen     Kleuren boxsprings     Soorten boxsprings
Kiyoh klantbeoordeling
5553 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie