Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.6
Aantal beoordelingen
811
Raad ons aan
91%
aj Raad aan
Product zoals verwacht

Voor onze zoon waren we op zoek naar een nieuw bed. Gevonden bij Beddenleeuw. Bed ziet er goed uit en slaapt volgens zoon lekker.

Joure - 22 october 2020
Hetty Raad aan
Goede service, tijdige levering, goed product

Naar tevredenheid

Klijs - 21 october 2020
Irene Raad aan
zeer tevreden

Snelle bezorging en nette chauffeur. Bed is prima, we zijn zeer tevreden.

Rijswijk zh - 21 october 2020
Willem Raad aan
Prima service

Goede prijs kwaliteit

Zeist - 21 october 2020
Roy Raad aan
Precies zoals omschreven.

Precies zoals de website vermeld. TV lift besteld, binnen een paar dagen telefoongesprek gehad wanneer te verwachten. Installeren was kinderspel en werkt helemaal naar behoren.

Heerlen - 21 october 2020
Thijs
Agressieve bezorgers.

Lange review dus eerst een samenvatting: Agressieve bezorgers en arrogante telefoniste. Zeker geen aanrader. Ik heb een bed besteld bij Beddenleeuw. Tot aan de levering was alles goed. De service was goed en alles was duidelijk. We hebben een afspraak gemaakt voor de levering. Op de dag van de levering was ik zelf aan het werk maar mijn vriendin was thuis. Er werd aangebeld beneden (wij wonen in een flat), een meneer vertelde mijn vriendin dat ze naar beneden moest komen om te betalen. Mijn vriendin antwoordde in het Engels (ze spreekt nog geen Nederlands) dat ze niet naar beneden kan komen omdat ze 2 dagen ervoor geopereerd is. De bezorgen zei dat hij haar niet verstaat en dat ze naar beneden moet komen en ging toen verder met uitladen. De spullen werden op straat uitgeladen (in de regen) en niet naast de lift gezet zoals telefonisch was besproken. Mijn vriendin heeft meerdere malen de deur geopend beneden. Ondertussen heb ik contact opgenomen met de telefoniste van Beddenleeuw en gevraagd of de bezorger toch naar boven kan komen om het geld in ontvangst te nemen. De mevrouw antwoordde heel arrogant dat hun bezorgers niet naar boven komen en dat als er niemand naar beneden kan komen zij het bed weer mee terug nemen. Ik legde de mevrouw nog een keer uit dat het alleen was om het geld in ontvangst te nemen. De mevrouw had inmiddels begrepen dat het alleen voor het geld was en zou de bezorger wel even bellen. Inmiddels was de bezorger binnengekomen in de portiek en kwam naar de woning toe. In plaats van gewoon aan te bellen ramde hij een aantal keer op de deur. Mijn vriendin was daar van geschrokken en durfde de deur niet meer open te doen. De bezorger heeft nog een aantal keer geschreeuwd: ‘OPENMAKEN’ voordat zijn telefoon ging. Na even met de telefoniste te hebben gepraat was het weer stil. In de tussentijd hoorde ik van mijn vriendin wat er voor de deur gebeurde. Toen de telefoniste mij belde was ik er helemaal klaar mee. Van mij mocht het bed weer mee terug.

Schiedam - 20 october 2020
Joëlle Raad aan
Zeer tevreden!

Een erg snelle levering en een vriendelijke bezorger! Nadat we de bestelling geplaatst hadden, werden we binnen 3-4 dagen gebeld om een bezorg afspraak in te plannen. Het bed voldoet aan onze verwachting, heerlijk! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een aanrader om via Beddenleeuw te bestellen :-)

Oosterwolde - 20 october 2020
Rianne Raad aan
Snelle levering en prachtig bed voor weinig geld

Heel mooie boxspring gekocht van 140 in de kleur icebleu voor weinig geld. Alleen de topper verschuifd makkelijk dat vind ik jammer. Snelle levering. Met een paar dagen binnen.

Rijssen - 20 october 2020
Daimy Raad aan
Fijne service

Snelle en duidelijke service. Levering in 1 keer goed gegaan! Super tevreden met het product.

Zijderveld - 20 october 2020
Hans Raad aan
uitstekend

Alle goed.

Denhaag - 20 october 2020

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}