๐ŸŽ๐ŸŽ PROFITEER VANDAAG VAN SINTERKLAAS KORTING ๐ŸŽ๐ŸŽ

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.3
Aantal beoordelingen
2316
Raadt ons aan
83%
dee knook Raadt aan
goed en snel

goed

Amsterdam - 06 december 2021
Tom
bed goed

Topper erg slecht!!

Veldhoven - 06 december 2021
Annika Raadt aan
Bij levering ontevreden, maar daarna hebben ze dat goedgemaakt

Wij hebben het bed met montage aangeschaft. Toen wij die avond in bed gingen liggen viel er een onderdeel van het bed af. Een mail gestuurd naar Beddenleeuw en gelukkig hebben ze het snel opgelost. Tweede minpunt was dat al het verpakkingsmateriaal zelf afgevoerd moest worden. Over het bed vooralsnog niks te klagen. Aan het begin was hij heel hard, maar volgens mij hoort dat bij nieuwe bedden. Nu ligt hij super fijn.

Zeist - 05 december 2021
Charlie Raadt aan
Snelle en nette bezorging

Na bestelling krijg je netjes een email om voorkeur dagen voor levering op te geven. Wanneer de dag bekent is krijg je netjes een email en vantevoren nog een email wanneer de bezorging komt. Bed is netjes door de bezorger op tijd afgeleverd (de 5e werkdag na bestelling)

Stampersgat - 04 december 2021
Donny Raadt aan
Snel geleverd volgens afspraak

Snel geleverd en bed makkelijk zelf opgezet.

Tilburg - 04 december 2021
Kim Raadt aan
Prachtig product en goede service

Onlangs hebben wij een boxspring van 140cm in het oud roze voor onze dochter besteld en daar zijn we erg tevreden over. Al snel werd er een mail gestuurd waarin je 3 voorkeursdagen van levering aan kunt geven en dat is super fijn. Product is goed verpakt, gemakkelijk draai je de pootjes eronder en voila hij staat.

Bergen op Zoom - 03 december 2021
jonas Raadt aan
Goed service

Ik heb meer dan een jaar geleden een bed besteld bij Beddenleeuw, die kraakte wel erg hard.. Na 2 pogingen om het te melden bij de klantendienst hebben ze me eindelijk beantwoord. Ze zijn helemaal naar Belgiรซ gekomen om een retour te vervolledigen.

Leuven - 01 december 2021
Monique Raadt aan
Geweldig

Prima communicatie,prima bezorging , geweldig produkt en een koopje

Geldrop - 01 december 2021
Bianca Raadt aan
Goed

Ondanks dat de planning van levering niet juist verliep en de poten later werden geleverd. Is de service vriendelijk en snel gegaan!

Hoogezand - 01 december 2021
Michel Raadt aan
Top bedrijf

Zeer vriendelijk personeel met zeer klantvriendelijke houding. Komen afspraken na. Topproducten met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering (denk in dagen ipv maanden)

Maarssen - 01 december 2021

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen