Gefabriceerd in Nederland

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons Alle beoordelingen
Gemiddelde
8.2
Aantal beoordelingen
3020
Raadt ons aan
86%
Nabila Raadt aan
Heel goed

Goede prijs-kwaliteitverhouding, mijn zoon is echt blij mee!

Noord- Holland - 24 september 2022
Jacquelien Raadt aan
Top

Voor weinig geld een prima bed. Keurig volgens afspraak geleverd. Alleen de topper valt tegen maar dat is ws omdat ik zelf niet goed heb gekeken

Enschede - 24 september 2022
Chantal niese Raadt aan
Super snel en boven verwachting

Bedden zijn makkelijk inelkaar te zetten en slapen heerlijk! Volgende bed koop ik zeker weer hier!

Berkel en Rodenrijs - 23 september 2022
Naomi Raadt aan
Top product voor goede prijs

Mooi en degelijk bed. Fijn dat ik zelf de kleur kon kiezen! Heel blij mee.

Tilburg - 23 september 2022
S Raadt aan
Uitstekend

Het bed is ligt heel erg goed, service, prijs en bezorging waren uitstekend.

Abcoude - 22 september 2022
A.J. Raadt aan
Fantastisch product voor een goede prijs

We hadden deze tv lift nodig omdat op zolder geen muur recht is. Levertijd precies als omschreven en ook kun je zelf aangeven welke dag je het product wilt ontvangen. De gratis mee bestelde bevestigingsmateriaal voor aan de boxspring zat er niet bij maar werd enkele dagen later alsnog opgestuurd.

Ridderkerk - 22 september 2022
Dane
Nooit meer!

Bed bestelt maar aangezien een spijkerbed comfortabeler is en er geen oplossing kwam retour gestuurd. En dan krijg je maar 70% van je aankoopbedrag terug terwijl er bijna niet op geslapen is. Ook bij het terugstorten houden ze zich niet aan de wettelijke termijnen. Kortom; Ik koop hier nooit meer!

Heerhugowaard - 21 september 2022
Marion Raadt aan
Heerlijk bed en snel geleverd

Ik heb het bed voor mijn zoon gekocht en hij slaapt er heerlijk op. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Harderwijk - 21 september 2022
Fouad Raadt aan
Vlot verloop, geleverd zoal gepland

Professioneel en serieus bedrijf. Vlotjes kunnen bestellen op de website. Mail ontvangen om voorkeursdagen op te geven voor de effectieve levering. Levering zoals gepland uitgevoerd, zonder excuses. Bed is van goeie kwaliteit, prijs-kwaliteit zeker de moeite, onze zoon is heel tevreden. Heel erg tevreden, hier bestellen we opnieuw.

Oost-vlaanderen- België - 21 september 2022
Katarína Raadt aan
Geen opmerkingen. Op tijd geleverd en vriendelijk personeel

...

Lange vesting 80 Brugge - 21 september 2022

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen