🏷️ Cyber Monday Acties Bekijk

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.7
Aantal beoordelingen
1075
Raadt ons aan
92%
Wendy Raadt aan
Snel en goede service

2x in korte tijd een boxspring besteld, snel en super service En vriendelijk aan de telefoon en vriendelijke bezorgers

Blerick - 04 december 2020
Ar Raadt aan
Prima ervaring en kwalitatief goed bed

In eerste instantie was er een verkeerd hoofdbord geleverd maar dat is netjes opgelost.

Pat - 04 december 2020
Kittij Raadt aan
Zeer goed

Heb contact gezocht met het bedrijf hebben mij zeer goed geholpen en heel belangrijk afspraken nakomen zeer tevreden

Rotterdam - 04 december 2020
Lakicha
Zeer slecht spijt dat ik hier heb besteld

Zeer slechte ervaring bij Beddenleeuw. Ik heb hier een boxspring besteld hoe het werd geleverd was ik al niet tevreden over heb ik al een eerdere review over geschreven. Nu is het zo dat mijn topper continu verschuift als ik erop lig elke ochtend moet ik mijn topper weer op de plek zetten. Ik heb klantenservice hier over gebeld die kunnen niks voor mij betekenen dan een beetje korting kunnen geven op een nieuwe topper. Ik vind dit gewoon niet normaal ik heb al veel voor de boxspring betaald met topper etc. En dan is dat de enigste mogelijkheid die ze kunnen geven. Ik heb echt spijt dat ik hier besteld heb. Ik heb er alleen maar problemen aan over gehouden met dit bed! Beddenleeuw schaam jullie diep!!

Groningen - 04 december 2020
sofie Raadt aan
betaalbare kwaliteit

van online aankopen en vragen stellen tot de levering verliep vlot en duidelijk. Het in elkaar zetten was eenvoudig te doen. En na 2 nachten te slapen in de boxspring Isabella zijn we tevreden. De matras is wat aan de harde kant, maar dit is even wennen. We verkiezen ook eerder een hardere matras dan een zachte. We zijn tevreden

brugge - 02 december 2020
Brigitte Raadt aan
Heerlijk bedje

Onze zoon slaapt heerlijk op de boxspring. Snelle levering, keurig overleg met de chauffeur i.v.m. opgelopen vertraging. TOP!

Duiven - 02 december 2020
Angelique Raadt aan
Goede service, snel geleverd

Goede en snelle service. De boxspring is helemaal top! Voldoet helemaal aan de wensen. Gemakkelijk zelf te monteren.Mijn dochter is er erg tevreden over.

Hoeilaart - 02 december 2020
JT
Telefonisch onbereikbaar

Probeer al hele ochtend telefonisch contact te krijgen over foute levering. Krijg iedere keer melding dat ik in de wacht kom, maar vervolgens wordt de verbinding iedere keer vrij lomp verbroken met de melding het later nog eens te proberen.

Best - 02 december 2020
Sandra de Wolff Raadt aan
Een bedrijf waar de klant zich nog echt koning voelt

Mooi bed, en nu na twee weken gelegen te hebben, ons zelf veel te laat verwend. Kan Isabelle echt aanraden (volgens onze zoon) De lengte van 2.10 is ook een groot pluspunt, vooral met een lang lichaam

Zevenbergschen Hoek - 02 december 2020
Anita Raadt aan
Prima bed en wat een ruimte onderin.

Wat een fijn bed, ik ben heel tevreden.

Hellevoetsluis - 02 december 2020

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}