❄ Tot en met 24 januari: Winteracties! ❄ Boxsprings bekijken

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.6
Aantal beoordelingen
1315
Raadt ons aan
91%
Elke
Bezorging niet flexibel

Producten zijn goed en conform afspraak. Levering ben ik teleurgesteld over. Ik moest tussen 14-16 thuis zijn en was onderweg toen de bezorger 13:50 belde. Aangegeven dat ik onderweg was en er over 10 minuten zou zijn (zoals aangegeven). Bezorger gaf aan dat hij niet 10 minuten kon wachten. Niet echt klantgericht en ik baalde daarvan, want had graag de producten van tevoren gecheckt. Daarnaast hier speciaal voor vrij genomen van mijn werk. Uiteindelijk zelf een oplossing geregeld.

Rotterdam - 20 january 2021
Mariska Raadt aan
Heel tevreden!

Héérlijk bed voor een eerlijke prijs!

Tessenderlo - 18 january 2021
Marianne
Harstikke goed! Kwaliteiteit, levering, afhandeling!

Hartstikke goed!

Schoonhoven - 18 january 2021
Maarten Raadt aan
Een bed gekocht met de blackfriday, hele leuke deal.

Ben er heel tevreden mee, en het bed 200cm x 200cm slaapt heerlijk.

Alkmaar - 18 january 2021
Bert Raadt aan
Goed product, proces kan beter

Ik ben heel tevreden met het gekochte ergonomische kussen. Er blijken niet veel webshops een 14/12 cm dik kussen te verkopen. Het leveringsproces staat goed uitgelegd op de website, maar ervaar ik voor een simpel kussen wel als overkill en omslachtig.

Amersfoort - 18 january 2021
Iwona Raadt aan
snelle levering en perfecte leveringsinformatie

snelle levering en perfecte leveringsinformatie

Rotterdam - 18 january 2021
Y Raadt aan
Goedkoop

Bed heeft mooie uitstraling zeker voor de prijs. Kreeg alleen niet de juiste topper geleverd, dit is echter wel weer opgelost.

Friesland - 18 january 2021
Jeroen Raadt aan
Prima bed, op tijd geleverd

Alles is prima verlopen en het bed is naar wens. De communicatie kan op sommige punten wat beter. Zo was er bijvoorbeeld aangegeven dat er naar aanleiding van de bestelling binnen 5 dagen telefonisch contact opgenomen zou worden. Dat werden helaas 7 (werk)dagen.

Waddinxveen - 18 january 2021
Sven Raadt aan
Heerlijk om in te slapen

Hele goede ervaring in afhandeling en levering. De boxspring slaapt heerlijk

Aartselaar - 18 january 2021
Piet Gravemaker Raadt aan
doen wat ze beloven

betaalbare kwaliteit en geleverd zoals afgesproken, gewoon goed afgehandeld

Papendrecht - 18 january 2021

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}