Gefabriceerd in Nederland

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons Alle beoordelingen
Gemiddelde
8.2
Aantal beoordelingen
2745
Raadt ons aan
83%
Nico Bostelaar Raadt aan
Top geregeld!

Alles gegaan als omschreven!

Elspeet - 21 may 2022
Laurens
Matige kwaliteit bed

Prima service op zich Bed is goedkoop maar kwaliteit is ook goedkoop

Winsum - 21 may 2022
Kiki Raadt aan
tevreden klant

boxspring besteld en kreeg bericht dat de levering niet binnen de 10 dagen kon plaatsvinden i.v.m. drukte. geen probleem kan gebeuren. nieuwe afspraak gemaakt en netjes op de hoogte gehouden. vandaag dan bed bezorgd door zeer vriendelijke chauffeur. prima service en goed bedrijf wat mij betreft. als je dan alle slechte reviews leest op internet snap ik niet hoe men daaraan komt. wij gaan genieten van ons bed! Beddenleeuw bedankt!

Epe - 20 may 2022
Ingrid Raadt aan
Vriendelijke klantenservice, komen afspraken na

Handig dat ik uit verschillende tijdstippen kon kiezen. Kwamen op afgesproken tijd. Bed van prima kwaliteit. Je weet waar je aan toe bent.

Veldhoven - 20 may 2022
Cynthia Raadt aan
Goede, snelle en vriendelijke service!!

Wij werden goed op de hoogte gehouden over de levering. Alles werd op de afgesproken tijd geleverd en in rap tempo in elkaar gezet. Hele vriendelijke medewerkers!!

Boskoop - 20 may 2022
Christine Raadt aan
Goed bed voor een goede prijs

Bed is heerlijk comfortabel volgens mijn logees. En de prijs was significant lager dan bij andere winkels

Oss - 20 may 2022
Eric Raadt aan
Prima bed! Snel geleverd.

Prima bed gekocht tegen aantrekkelijke prijs. Ook de levering ging prima. Voorkeursdata opgeven en eea wordt dan uitstekend afgeleverd.

Bolsward - 20 may 2022
Peter Raadt aan
goede aanbieding, snelle en kundige aflevering

prima ervaring. goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering,

TERNEUZEN - 20 may 2022
Michel Raadt aan
Snelle levering en top service

In tegenstelling tot veel andere bedrijven levert beddenleeuw wel binnen de aangegeven termijn. Was een hoofdbord vergeten te bestellen, geen probleem die kwamen ze een week later brengen. Fijn dat het ook nog zo kan.

Venhuizen - 20 may 2022
Frans Raadt aan
Top!

Top!

Gouda - 20 may 2022

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen