• Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Reviews

Wij geven graag iedereen de mogelijkheid om zijn ervaring te delen en filteren dit niet. Door een enorme groei in bestellingen en onderbezetting zijn we de afgelopen maanden slecht bereikbaar geweest en hebben we helaas vertraging opgelopen bij een groot deel van de orders die eind 2022 / begin 2023 geplaatst zijn. Dit heeft geresulteerd in veel problemen en negatieve reviews. We hebben dan ook hard gewerkt en blijven kei hard werken om de bereikbaarheid te verbeteren en de capaciteit in de levering op te hogen. Inmiddels hebben we de problemen bijna volledig achter de rug en zien we gelukkig ook weer meer positieve ervaringen terug. We zijn blij om te zien dat de reviews over onze producten en de prijs-kwaliteit verhouding altijd erg positief zijn gebleven en hopen op uw vertrouwen in de toekomst!

Beoordeel ons Alle beoordelingen
Gemiddelde
7.2
Aantal beoordelingen
4650
Reviews worden verzameld via KiyOh.

Levering erg slecht

Kreeg een dag van te voren laat in de middag te horen dat ze volgende dag zouden komen. Dat is natuurlijk belachelijk laat. Maar goed er stond gelukkig een tijdslot bij. Tussen 08.00 uur en 22.00 uur, tha daar heb je echt wat aan. Gebeld, vriendelijke dame aan te telefoon vertelde mij dat ze tussen 9.00 uur en 14.00 uur zouden komen. Gewacht en gewacht…. Uiteindelijk kwamen ze om 15.00 uur. Er werd geen woord Nederlands of Engels gesproken…. Zeker geen aanrader dus!

Marjolein via Kiyoh 8 juni 2023

Top service

Snelle levering en goede kwaliteit

Danielle Dirksen via Kiyoh 8 juni 2023

Niet alles geleverd!!

We hebben een bed en matrasbeschermer gekocht alleen het bed zijn ze komen leveren, de persoon die het bed kwam leveren vertelde ons dat het zo snel mogelijk zou geleverd worden met de post tot vandaag niks meer ervan gehoord

Anne-marie via Kiyoh 8 juni 2023

Prima ervaring

Prima bed en tijdig geleverd!

Sonja via Kiyoh 7 juni 2023

Niet correct

Twee verschillende matrassen op ons boxspring-bed. Hebben dit niet willen rechtzetten.

Charlot via Kiyoh 7 juni 2023

Mooi bed voor een mooie prijs

Goede en ruime keuze mogelijkheden voor de bestelde electrische boxspring van 1.40m Geleverd.door een aardige jongeman die alles netjes binnen heeft gezet. We hadden geen montage gekozen. Hij nam de tijd om alles uit te leggen . Bed ziet er mooi uit.

SDB via Kiyoh 7 juni 2023

Super fijn bed en goede service

We zijn zeer tevreden over de twijfelaar die we gekocht hebben voor ons zoontje. Voordat ik bestelde had ik gebeld vanwege de slechte recensies, erg vriendelijke te woord gestaan en uitleg gekregen hoe dat gekomen is. Besloten bed te gaan bestellen, gaf ik aan tijdens het gesprek en toen werd er direct een datum geprikt. Op die dag werd het bed ook bezorgd en netjes in elkaar gezet door de bezorgers.

Marinke via Kiyoh 7 juni 2023

Beter kan niet

Uitzoeken, bestellen en een paar dagen later in huis. Fijne hulp vd chauffeur. Beter kan niet.

Caroline via Kiyoh 7 juni 2023

In één woord Top!

Ik had mijn twijfels na het lezen van de reviews. Achteraf negens voor nodig geweest, snelle en correcte levering. Bed ligt heerlijk. Onze dochter is er helemaal blij mee.

Melany via Kiyoh 7 juni 2023

Fantastisch wat een service

Ik heb een goede ervaring. Heel mooi en stevig bed. Slaap lekker. De bezorgers zetten je boxspring voor je in elkaar.

Dayenne Morgenstond via Kiyoh 7 juni 2023

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

  • Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

15% extra korting op bijna alles & gratis extra's

Start of Summer Deals