Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.7
Aantal beoordelingen
209
Raad ons aan
93%
Fred Meijer
Ronduit slecht

Vandaag het niet geleverde matras ontvangen. Vol goede moed begonnen. Blijkt nu het kopbord voor een 160 cm breed bed te zijn. Terwijl ik voor de rest 140 * 200 heb ontvangen. Nu ben ik echt boos!!! Vragen om reputatie schade en omzetverlies.

Purmerend - 03 june 2020
Desiree Raad aan
Scherpe prijs voor een prima bed

Fijn geholpen op de locatie in Zaltbommel. Geen verkooppraatjes. Bed online besteld, de wachttijd voor levering was iets langer legde de verkoopster uit maar nog geen 3 weken later kon mijn dochter er al op slapen. En ze slaapt er heerlijk op! Bezorger was wat later dan gepland maar belde netjes op dat hij wat vertraging op had gelopen.

Dongen - 03 june 2020
Willem Raad aan
Excellent

Excellent

Harmelen - 02 june 2020
Marjolein Raad aan
Fijne vlotte afhandeling

Goede communicatie rondom afleveren. Bestelling netjes verpakt.

Dussen - 02 june 2020
Chantal Raad aan
goede prijs

Goede prijs voor een goed bed

Eibergen - 01 june 2020
Miranda Raad aan
Top!!!

Goede service,netjes een berichtje wanneer het bed gebracht wordt. Gewoon heel goed!!!

Zoetermeer - 01 june 2020
Hettie
Zeer slecht

Meerdere punten aangegeven die niet aan onze wens voldoen. Helaas geen reactie terug gekregen. Matras was beschadigd en traagschuim slechts 4 cm ipv 6cm dik.

Bergharen - 01 june 2020
Lisa Raad aan
Snelle levering!

Het bed ligt super lekker, en de bezorger was ook erg vriendelijk. Het bed kan je in elkaar zetten met een klik systeem dus ik hoefde alleen maar de poten onder het bed te draaien.

Nijmegen - 01 june 2020
AEM
Zoals het hoort!

Zoals het hoort!

Pijnacker - 01 june 2020
Truus Raad aan
Snelle en goede levering

snel binnen Keurig geleverd Voor het geld een super fijn bed

Heemskerk - 01 june 2020

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}