Gefabriceerd in Nederland

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons Alle beoordelingen
Gemiddelde
8.2
Aantal beoordelingen
2915
Raadt ons aan
86%
sambrina knolle Raadt aan
geen miskoop

ik heb dit gekocht zonder te kunnen proef liggen zoals in de winkel ik heb mijn nieuwe bed in goede staat ontvangen en vanaf dag 1 kom ik heerlijk uitgerust uit bed. Dit is echt een aanrader

Soest - 11 august 2022
Michelle Raadt aan
Uitstekend

De bezorger was een lieve jongeman die mijn moeder heel goed geholoen heeft met tillen van het bed

Roermond - 10 august 2022
Manuell Raadt aan
Super

Word heel goed behandeld en netjes.

Eindhoven - 10 august 2022
Laurann Raadt aan
Tevreden!

Na alle recensies toch een beetje bang maar dat bleek niet nodig. Vooraf contact via de mail gehad over de topper. Goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd. Medewerker heeft keurig alles gecontroleerd toen het gebracht werd. Kleur, model, afmetingen. Toen het bed stond, toch wel vrij hard maar dat is het risico van online komen. Een extra topper doet wonderen! Uiteindelijk dus gewoon tevreden.

Hoorn - 09 august 2022
Sven Raadt aan
Mooi en snel

Makkelijk te bestellen Snel geleverd

Voorhout - 09 august 2022
Nienke
Ziet er prachtig uit, maar investeer méér in comfort

Supermooi oudroze bed, maar ik heb het puur en alleen om de prijs hier besteld en omdat het er mooi uitziet, maar voor het comfort, zou ik géén matrassen hier bestellen of de meest zachte die ze hebben, want de basic matrassen zijn veel te hard (geloof me). Ik had ook de reviews gelezen en dacht: het valt wel mee, maar 't is echt zo. Het is wel op te lossen met een zachte topper. Service was gelukkig goed gegaan. Bezorging SUPERSNEL (normaliter zijn die levertijden echt min. 4 weken in de winkel). Bezorger was wel een paar minuten later dan de afgesproken tijd zonder bericht, maar ik was heel blij dat hij er was. Bij mij hielp hij ook om het naar boven te tillen. Resultaat: Een prachtig bed, met harde matrassen en een zachte topper maakt uiteindelijk een heerlijk stijlvol budget bed :) Ik raad Beddenleeuw wel en niet aan, omdat ik zou zeggen: als je het geld hebt, investeer dan écht in een goed matras! Maar de boxspring ombouw zelf kan wel gewoon hier besteld worden en is erg mooi.

Zwaag - 08 august 2022
Sheetal
Heel slecht

We moeste betalen met klarna in 3 termijnen maar precies paar op vrijdag zeggen ze dat wij het met contant geld moeten betalen aan de chauffeur die maandag komt. Ze zijn ook niet bereikbaar op telefoon of mail. Echt een slechte company.

Almere - 08 august 2022
Mustafa Raadt aan
Uitstekende bed

De 2 heren die de bed hebben geleverd en gemonteerd, hebben er een puinhoop van gemaakt en weigerde om hun troep op te ruimen

Rijswijk - 08 august 2022
Katharina
Fijn bed

Fijn bed voor een lage prijs. Inmiddels 2 bedden besteld, m’n kinderen zijn erg tevreden!

Leiden - 08 august 2022
nance Raadt aan
Top

Prima zoals verwacht

Hoofddorp - 08 august 2022

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen