🌴☀ ZOMERACTIE: 50% KORTING + GRATIS TOPPER OF HOCKERS BIJ DIVERSE BOXSPRINGS 🌴☀ Actie bekijken

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Beddenleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.3
Aantal beoordelingen
2197
Raadt ons aan
86%
Peter Raadt aan
Mooi bed ligt lekker

Bed was snel opgezet alleen de afval werd niet meegenomen en de gratis topper was niet geschikt voor twee verstelbare bedden

Brunssum - 16 september 2021
Maartje
Slechte klantenservice en levering

De bezorgers waren niet gekomen op de datum die hiervoor was ingepland. Wij moesten zelf de klantenservice bellen om een nieuwe dag in te plannen. De klantenservice is erg slecht bereikbaar. De levering heeft niet binnen 10 dagen plaatsgevonden zoals wel op de website staat. Het bed is prima.

Amsterdam - 16 september 2021
Jarno Raadt aan
Aanrader

Goeie en snelle levering.

Merchtem - 16 september 2021
Jessica Raadt aan
Top service

Bed werd geleverd. Echter niet tevreden van het product ivm felle geur en gezondheidproblemen. Er werd direct 2 nieuwe matrassen en topper gebracht. Met deze tot nu toe nog geen problemen

Gierle - 16 september 2021
Alida Beets Raadt aan
snelle levering en prima kwaliteit

Een stevig mooi boxspring precies zoals we verwachtte

Asten - 16 september 2021
Lando Raadt aan
Snelle levering

Zag zoveel slechte reacties maar had tog besteld en ik kan niks slechts zeggen omdat me bed binnen de bezorg dagen is bezorgd en het is een prima bed zeker voor herhaling vatbaar

Amsterdam - 15 september 2021
Erik Raadt aan
Prima bed, prima geregeld en tevreden

Het bed van onze keuze werd snel geleverd en de bezorgers waren vriendelijk en hebben meegeholpen om het binnen te zetten op de plaats waar het moest staan. Daar heeft het een week of drie gestaan omdat er nog geverfd moest worden. Het opzetten was ondanks het gebrek van een handleiding vrij snel gedaan. Het wijst zich vanzelf. Echter waren van een bed de schroeven van de poten en het voeteind er niet bij. Gelukkig hadden we nog zelf een doos schroeven van 60mm lang en was dat snel opgelost en we hebben er ook niet over gereclameerd omdat ik het de moeite niet waard vond om daar iets van te zeggen. Ik snap wel dat niet iedereen zomaar even dat soort schroeven heeft liggen en dat dan een ritje bouwmarkt nodig is, maar zoals al gezegd, ik had nog een doos.

Stein - 15 september 2021
Marie-Louise Raadt aan
Beetje rommelig

Bed besteld, als deze bezorgd word is er niet de juiste topper aanwezig. Er was wel een andere topper maar ik wou wat we besteld hadden. Jammer nu slapen zonder topper! Met de levering was ook niet duidelijk dat de betaling al gedaan was in de showroom. Al met al heel rommelig

Tilburg - 15 september 2021
Alex Dorst Raadt aan
Wisselende ervaring

Het bestellen van het bed online ging prima. Je krijgt vrij snel een datum wanneer het geleverd wordt. Ik kreeg een korte tijd voordat ze zouden een e-mail dat ze niet kwamen omdat de monteur niet op is komen dagen. Zelf moeten vragen voor een tegemoetkoming maar korting zat er niet in. Wel een plaid aangeboden. Toen het bed 2 weken later wel werd geleverd zaten de door ons bestelde poten er niet bij. Telefonisch dit gemeld en dit werd heel snel opgepakt. Toen ze daarvoor terug kwamen kregen wij het advies om de oude poten er onder te laten zitten omdat je anders niet meer kan zuigen onder het bed. Dit advies maar opgebold maar ze hadden ook het beloofde plaid bij zich. Dus al met positief.,

Hellevoetsluis - 14 september 2021
Petra Raadt aan
Prima

Het online bestellen ging goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de informatie rondom je bestelling.

Rotterdam - 14 september 2021

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}