• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Reviews

Als één van de grootste fabrikanten van boxsprings in Nederland zijn we gewend om veel boxsprings te produceren, maar we hadden niet gerekend op het succes wat we zouden hebben door direct to consumer te verkopen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel en goed mogelijk af te leveren, maar willen voor geen goud inleveren op de kwaliteit van de geleverde boxsprings. We leveren nu binnen 10 werkdagen en lossen problemen m.b.t. onvolledige leveringen z.s.m. op. We zijn druk op zoek naar extra personeel op het gebied van klantenservice & bezorging.

Prima levering binnen tijdsindicatie

Voordat het bed geleverd werd, kreeg ik ruim van tevoren een uitgebreide mail met duidelijke leverdatum en tijdstip. Levering keurig met bezorgers die alle onderdelen binnen zetten. Zelf simpel in elkaar te zetten en past prima. Mooi bed voor een lage prijs in verhouding.

Esther via Kiyoh 13 april 2024

Heerlijk bed!

Mooie boxspring voor onze dochter gekocht, 11 werkdagen later geleverd (1 dag later dan gepland). Snap alle slechte reviews niet echt. Chauffeur was heel aardig, heeft zelfs 1 box tot boven getild. Volgende maand zijn onze zonen hun kamers aan de beurt en zullen dan weer bij Beddenleeuw hun boxsprings bestellen.

Ylber via Kiyoh 13 april 2024

Mooi bed

Komt op tijd ,, alles was compleet mooi

Khaled via Kiyoh 12 april 2024

Bed is goed, levering op zn spaans

Het bed is prima bevallen voor mij zoon. De cinderella heeft een mooie prijs en de kwaliteit is vooralsnog prima. Alleen het transport was helaas verzet. Ik kreeg dit las helaas rond half 10 in de ochtend te horen. Deze was verzet naar de volgende dag in de tijdsvak van de ochtend en middag. Ik moest 2 dagen thuisblijven hierdoor en het bed kwam pas heel laat in de avond rond 21:30u. Dus ook weer niet in het opgegeven tijdsvak. Was dit de eerste dag geleverd dan was het 4,5/5 sterren en nu 3 sterren. De mannen waren wel aardig van het transport. Al met al het bed bevalt goed tot nu toe dus ik ben er blij mee en mijn zoon ook. Dus ik beveel ze wel aan alleen het transport moet je maar even op spaanse gedachten nemen.

Adje via Kiyoh 12 april 2024

Prima bedrijf

Online 2 boxspringen besteld in maat 140x200. Prima kwaliteit en mooi in een stofkleur grijs. Levering was erg snel binnen 2weken na bestelling. De bedden zijn netjes afgeleverd op afspraak. 2 weken later heb nogmaals een bestelling online aangekocht. Een los matras en topper in de maat 140x200. Deze levering heeft langer geduurd dan weken, maar ook hier netjes afgeleverd op afspraak. 2 pubers waren hier helemaal blij met hun grote bed en de de ander met een nieuw matras. Mijn zus geïnformeerd zij heeft ook 2 pubers en ook zij heeft toen 2 boxspringen in de maat 140x200 aangeschaft. Ik zeg geslaagd en mocht het nodig zijn kom ik zeker terug om te bestellen. Groetjes Natascha

Natascha via Kiyoh 12 april 2024

onduidelijke service en geen antwoorden omtrent levering

Betreft mijn order : 10048091. De levering van dit order is gecancelled op de ochtend zelf (slechts 2u voor de levering) terwijl ik al verlof genomen had en dit niet meer kan wijzigen. Doodleuk wordt de levering doorgeschoven naar vrijdag, maar bij aandringen eerst via de chat en dan via email blijkt dat er stukken ontbreken om mijn order te maken, dan dat er personeel ontbreekt om het order te produceren. Blijkt bovendien dat hun certificaat is ingetrokken door Thuiswinkel ondertussen. Het belangrijkste ze kunnen weer geen garantie geven dat de levering vrijdag zou doorgaan. Mijn belangrijkste advies is als je iets besteld bij beddenleeuw, betaal nooit op voorhand en hou altijd de mogelijkheid van je bestelling te cancellen, de uitleg die ze verstrekken om niet te leveren en geen garantie te geven voor een volgend slot voor levering is zo verward en zo weinig klantgericht, al blijven de mensen zoals hier op de review met hun antwoorden zeer vriendelijk maar bieden eigenlijk geen oplossing. Lees ook de algemene voorwaarden, ze moeten binnen 30 dagen leveren of je kan schadevergoeding eisen, wat best zoveel mogelijk mensen zouden doen ingeval van slechte of laattijdige levering.

johan wera via Kiyoh 10 april 2024

Bed besteld, niet geleverd, geen communicatie

Bed besteld, oorspronkelijke levering ging niet door. Dit verneem je overigens via de mail nadat je gewacht hebt tijdens het aangegeven tijdsslot. Vervolgens op de hoogte gesteld dat de levering later op de dag zou zijn, wederom niet op komen dagen. Vervolgens zijn ze telefonisch niet bereikbaar, of trachten ze niet bereikbaar te zijn want sporadisch kunnen ze wel zelf bellen af en toe. Dit alles geresulteerd tot het demonteren van het oude bed alvorens het nieuwe bed geleverd wordt, momenteel na 2 weken nog niks geleverd en op een annulering krijg je ook geen reactie. Ik wou dat ik lager dan één ster kon geven.

Rens via Kiyoh 8 april 2024

Ik heb al spijt

Ja sorry ik heb geen tijd voor deze soort ongein ik loop al maanden te liggen om een kapot luchtbed te sparen waar ik nu uiteindelijk een bed kan kopen duur het lang om het te brengen. Nog er bij tussen de tijd waar het bezorgd had kunnen zijn verplaatsen ze het doe eens ff normaal. Ik loop vrij te vragen via werk, school en stage dan lopen hun het gewoon steeds te verplaatsen ik heb geen tijd wil graag me geld terug hebben want zo gaan jullie met klanten om dus…

Tyeisha via Kiyoh 4 april 2024

Super service en levering

Helemaal super

Arjan via Kiyoh 2 april 2024

Blij met ons nieuwe bed

We hebben er nog niet op geslapen maar wel even op gelegen of het beviel en dat deed het. Elektrische bed erg fijn in gebruik. Wij zijn tevreden. Zijn aan het verbouwen. Netjes geleverd.

Kim via Kiyoh 2 april 2024

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

Gemiddelde
6.9
Aantal beoordelingen
5516
Reviews worden verzameld via KiyOh.
Kiyoh klantbeoordeling
5516 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie