• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Toppers

Onze toppers stralen kwaliteit en comfort uit. Voor iedere slaapbehoefte hebben wij een passende topmatras beschikbaar. Al onze toppers worden geproduceerd en gecontroleerd door onze fabriek in Nederland. Omdat wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren, geven we op al onze toppers standaard 2 jaar garantie.

Bekijk Toppers Lees meer
Filteren
In 3 termijnen betalen via IN3
De beste prijs-kwaliteit verhouding
Direct uit eigen fabriek in Nederland

Informatie over toppers

Toppers worden de laatste jaren steeds populairder. Ze worden dan ook steeds vaker onderdeel van een boxspringcombinatie. Maar ook in een ledikant, bovenop de standaard matrassen, zijn ze een trend in de slaapwereld.

Met een topmatras verhoog je de instaphoogte met zo’n vier tot acht centimeter, afhankelijk van het type dat je aanschaft. Naast het feit dat jouw slaapcomfort toeneemt, ziet het er voor het oog ook direct een stuk luxer uit.

Een topdekmatras, ook wel oplegmatras, topper of dekmatras genoemd, is een dun matras wat bovenop het reguliere matras geplaatst wordt.

Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een 1-persoons topper, een 2-persoons topper of een topper met een split aan het hoofd- en/of voeteneinde.

Meer over Toppers

Het staat niet alleen prachtig en luxueus. Het is een snelle en slimme manier om het matras van jouw boxspring minder snel te laten slijten en draagt dus bij aan de levensduur en dus de duurzaamheid van jouw matras en boxspring. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een topper en hoe kun je de juiste keuze maken uit alle mogelijkheden die er beschikbaar zijn?

 

Topdekmatrassen worden de laatste jaren steeds populairder. Ze worden dan ook steeds vaker onderdeel van een boxspringcombinatie. Maar ook in een ledikant, bovenop de standaard matrassen, zijn ze een trend in de slaapwereld. Maar waar is een topmatras eigenlijk goed voor? En nog belangrijker: is het altijd nodig, dan wel nuttig?

 

Met een topmatras verhoogt je de instaphoogte met zo’n vier tot acht centimeter, afhankelijk van het type dat je aanschaft. Naast het feit dat jouw slaapcomfort toeneemt, ziet het er voor het oog ook direct een stuk luxer uit. Een topdekmatras, ook wel oplegmatras, topper of dekmatras genoemd, is een dun matras wat bovenop het reguliere matras geplaatst wordt. Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een 1-persoons topper, een 2-persoons topper of een topper met een split aan het hoofd- en/of voeteneinde.

Met een topper matras maak je eenvoudig van een eenpersoonsmatras een tweepersoonsbed, de naad in het midden van het bed verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Het opmaken van jouw bed wordt er weer stuk makkelijker door. Je hoeft namelijk alleen de bovenste matraslaag te verschonen. Dat scheelt een hoop gedoe.

 

Een ander voordeel is dat een topper de levensduur van het onderliggende matras een stuk verlengt. Het matras slijt immers een stuk minder hard.

Beddenleeuw biedt topmatrassen aan met een dikte van vier of acht centimeter en deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Toppers zijn in 2 verschillende soorten materialen beschikbaar met ieder zijn specifieke voordelen:

Koudschuim is als topmatras de meest gebruikelijke uitvoering. Een koudschuim topmatras draagt bij aan een goede ventilatie en zorgt zo voor verkoeling tijdens het slapen.

Een bamboe topmatras is een comfortabel en verfrissende topper voor jouw boxspring. Door de absorberende open structuur neemt deze topper veel makkelijker en sneller vocht op.

Hulp nodig met kiezen van jouw topper?

Wil je weten welk topdek matras (topper) voor jouw behoefte het beste is? Ben je een zijslaper en wil je weten of je een hard of zacht topdek matras nodig hebt? Neem gerust even contact op, onze professionals beantwoorden graag jouw vragen en helpen met het kiezen van jouw perfecte topdek matras.

Contact opnemen
Kiyoh klantbeoordeling
beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie