• Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen
⚠️ Beste klant, vanwege enorme drukte kan het zijn dat wij niet zo goed bereikbaar zijn. Onze excuses hiervoor! ⚠️

Boxsprings 120×200

Wilt u graag het heerlijke comfort van een boxspring, maar heeft u niet veel ruimte? Dan is een boxspring met de afmeting 120x200 perfect voor u. Deze boxspring past namelijk in bijna elke slaapkamer. Bestel nu uw boxspring bij Beddenleeuw.nl en voordat u het weet staat uw nieuwe bed in de slaapkamer!

Bekijk boxsprings Lees meer

De verschillende boxsprings 120×200 van Beddenleeuw.nl

Bij Beddenleeuw bieden we verschillende boxsprings aan met de afmetingen 120×200. Hierdoor hebben we voor ieder de perfecte boxspring. Heeft u een strak interieur in uw slaapkamer? Of juist meer een chic interieur? Het is allemaal mogelijk met de boxsprings van Beddenleeuw. 

De voordelen van een boxspring 120×200 

Een boxspring met de afmeting 120×200 heeft verschillende voordelen. Een boxspring met deze maten wordt ook wel een twijfelaar genoemd. Dit is een boxspring die precies tussen een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed in zit. Een voordeel is dus dat een boxspring 120×200 ruimtebesparend is. Toch heb je bij een twijfelaar wel de ruimte om er met twee personen in te slapen en daarnaast om nog te draaien en keren in bed. 

Zo gaat uw boxspring zolang mogelijk mee 

Boxsprings staan erom bekend dat ze een ontzettend lange levensduur hebben. Hierbij moet u denken aan ongeveer 20 tot 25 jaar. Een matras daarentegen is het beste om te vervangen na tien jaar. Wanneer u elk onderdeel van uw boxspring 120×200 goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, zorgt u ervoor dat uw boxspring langer meegaat.

Een boxspring 120×200 bestellen bij Beddenleeuw.nl 

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Heeft u nog vragen over een boxspring 120×200 of een vraag in het algemeen? Neem dan contact met ons op en we staan graag voor u klaar. 

  • Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

Tot 15% extra korting & gratis extra's

Elektrische dagen