• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Boxsprings 140×200

Wil je graag het heerlijke comfort van een boxspring, maar heb je niet veel ruimte? Dan is een boxspring met de afmeting 140x200 perfect voor jou. Deze boxspring past namelijk in bijna elke slaapkamer. Bestel nu jouw boxspring bij Beddenleeuw.nl en geniet snel van jouw nieuwe boxspring!

Bekijk boxsprings Lees meer

De verschillende boxsprings 140×200 van Beddenleeuw.nl

Bij Beddenleeuw.nl hebben we een ruim assortiment aan boxsprings met afmeting 140×200. Zo bieden we de boxsprings aan in verschillende kleuren en stijlen zodat er bij elk interieur de geschikte boxspring is. Ook kun je kiezen voor een elektrische boxspring en een boxspring met opbergruimte. 

De voordelen van een boxspring 140×200

Hoogwaardige kwaliteit en een aangenaam ligcomfort zorgen ervoor dat je iedere ochtend fit en uitgerust opstaat. Daarnaast is de boxspring inclusief gestoffeerd pocketveringmatras en hoofdbord. Het topmatras is geïntegreerd, zodat deze niet kan verschuiven gedurende de nacht. Praktisch en wel zo veilig. Ten slotte kun je jouw boxspring net zo samenstellen als je zelf wilt. Zo creëer je gemakkelijk jouw eigen perfecte boxspring. 

Zo zorg je ervoor dat jouw boxspring zo lang mogelijk meegaat

Boxsprings staan er ook wel om bekend dat ze een hele lange levensduur hebben. Hierbij moet je denken aan ongeveer 20 tot 25 jaar. Een matras daarentegen is het beste om te vervangen na tien jaar. Wanneer je elk onderdeel van jouw boxspring 140×200 goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, zorg je ervoor dat jouw boxspring langer meegaat en dat de levensduur wordt verlengd.

Een boxspring 140×200 bestellen bij Beddenleeuw.nl 

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Heb je nog vragen over een boxspring 140×200 of een vraag in het algemeen? Neem dan contact met ons op en we staan graag voor je klaar. 

Populaire afmetingen     Kleuren boxsprings     Soorten boxsprings
Kiyoh klantbeoordeling
5529 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie