• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Boxsprings 90×220

Een boxspring met formaat 90 x 220 is een smalle maar extra lange optie voor wie op zoek is naar een comfortabel bed met extra lengte. Deze afmetingen bieden voldoende ruimte om heerlijk te kunnen slapen en uit te rusten, vooral voor mensen die langer zijn dan gemiddeld. Bestel nu de boxspring 90 x 220 van Beddenleeuw en wie weet lig jij straks heerlijk in een nieuwe boxspring!

Bekijk boxsprings Lees meer

Ga voor een smalle boxspring met extra lengte

Een boxspring met formaat 90 x 220 is geschikt voor individuen die op zoek zijn naar een smalle maar extra lange optie. Deze afmetingen zijn ook geschikt voor mensen die graag een bed willen dat niet te veel ruimte in beslag neemt, bijvoorbeeld in een kleine slaapkamer. Het kiezen van de juiste boxspring met formaat 90 x 220 kan een persoonlijke keuze zijn en hangt af van verschillende factoren, zoals persoonlijke voorkeur, slaaphouding, lichaamsgewicht en eventuele slaapproblemen. Het is daarom aan te raden om de verschillende opties te vergelijken en te overleggen met een specialist om de juiste keuze te maken.

De ruime keuze in boxsprings 90 x 220 van Beddenleeuw

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl en smaak als het aankomt op interieur. Om die reden hebben wij een ruime keuze in boxsprings met formaat 90 x 220. Zoek jij een boxspring in een neutrale kleur of ga jij toch liever voor een boxspring in een wat meer opvallende kleur? Bij Beddenleeuw is het allemaal mogelijk! 

Stel de boxspring helemaal zelf samen 

Bij Beddenleeuw kun je ook helemaal zelf jouw boxspring samenstellen door te kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden. Zo kun je o.a. kiezen voor een ander matras, een ander hoofdbord, een bijbehorend voetenbord, een andere stoffering, een topmatras, een montage service en accessoires zoals hockers en een dekenkist die we in de gekozen stof mee stofferen.

Bestel nu de perfecte boxspring 90 x 220 bij Beddenleeuw.nl 

Een boxspring 90 x 220 is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort. Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren.Heb je nog vragen over een boxspring 90 x 220 of misschien een vraag over een ander formaat boxspring? Neem dan contact met ons op en we staan graag voor je klaar! 

Populaire afmetingen     Kleuren boxsprings     Soorten boxsprings

Boxspring kopen?

Laagste prijs van Nederland, gemaakt in eigen fabriek én snel geleverd.

Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie