• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Boxsprings 140×210

Wil je niet te veel ruimte kwijt zijn in je slaapkamer, maar wel een goed en fijn bed om heerlijk in te slapen? Dan is een boxspring 120 x 210 perfect voor jou! Bestel nu jouw boxspring bij Beddenleeuw.nl en voordat je het weet geniet jij van een nieuw bed in de slaapkamer!

Bekijk boxsprings Lees meer

Een boxspring 140 x 210: ook wel een twijfelaar genoemd

Bij Beddenleeuw bieden we ook boxsprings aan met formaat 140 x 210. Dit wordt ook wel een twijfelaar genoemd. De naam zegt het eigenlijk ook al, het is een bed dat precies zit tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. De boxspring zit er precies tussenin en is ideaal voor twee personen in een kleine slaapkamer of wanneer je gewoon ruimer wilt liggen in je eentje. 

Dit is het grote verschil tussen een bed en een boxspring 

Er zijn eigenlijk een paar grote verschillen als het gaat om een boxspring en een bed. Ten eerste bestaat een boxspring uit een compleet slaapsysteem en een bed daarentegen uit een los frame met lattenbodem en een los matras. Daarnaast neemt een boxspring in vergelijking met een normaal bed over het algemeen een stuk minder ruimte in. Heb je dus wat minder ruimte in de slaapkamer? Dan is dit zeker een belangrijk punt om rekening mee te houden.

Profiteer van de mogelijkheden van Beddenleeuw

Naast dat we bij Beddenleeuw een ruime keuze aan boxsprings hebben, kun je zelfs helemaal je eigen boxspring samenstellen. Wanneer je je boxspring zelf samenstelt, kun je kiezen voor vele verschillende opties. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoe jouw boxspring er uit komt te zien! 

Bestel nu jouw boxspring 140 x 210 bij Beddenleeuw.nl 

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Heb je nog vragen over een boxspring 140 x 210 of misschien een vraag over een ander formaat boxspring? Neem dan contact met ons op en we staan graag voor je klaar! 

Populaire afmetingen     Kleuren boxsprings     Soorten boxsprings
Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie