• Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen
⚠️ Beste klant, vanwege enorme drukte kan het zijn dat wij niet zo goed bereikbaar zijn. Onze excuses hiervoor! ⚠️

Boxsprings 90×200

Bent u nog op zoek naar een boxspring met de maten 90x200? Dan bent u bij Beddenleeuw.nl aan het juiste adres. Bestel nu uw boxspring bij Beddenleeuw.nl en voordat u het weet staat uw nieuwe boxspring in de slaapkamer!

Lees meer

Een boxspring 90×200 en de voordelen

Een boxspring heeft meerdere voordelen. Ten eerste is de boxspring inclusief meegestoffeerd pocketveringmatras en hoofdbord zodat het een chique uitstraling geeft. Het topmatras is geïntegreerd, zodat deze niet kan verschuiven gedurende de nacht. Praktisch en wel zo veilig. Hier komt ook nog bij dat u de boxspring helemaal zelf samen kunt stellen zodat uw boxspring 90×200 helemaal naar wens is. 

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een Boxspring 90×200? 

Er zijn een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. Dit zijn punten als het materiaal waar de boxspring uit is gemaakt, welk matras het best bij uw lichaam past, de kleur en het ontwerp die het beste bij de slaapkamer passen en voor welk budget u een boxspring wilt aanschaffen. 

Zorg dat uw boxspring zo lang mogelijk meegaat 

Boxsprings staan erom bekend dat ze een ontzettend lange levensduur hebben. Hierbij moet u denken aan ongeveer 20 tot 25 jaar. Een matras daarentegen is het beste om te vervangen na tien jaar. Wanneer u elk onderdeel van uw boxspring 120×200 goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, zorgt u ervoor dat uw boxspring langer meegaat.

Een boxspring 90×200 kopen bij Beddenleeuw.nl 

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Heeft u nog vragen over een boxspring 90×200 of een vraag in het algemeen? Neem dan contact met ons op en we staan graag voor u klaar. 

  • Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

Tot 15% extra korting & gratis extra's

Elektrische dagen