• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Welke soorten boxsprings zijn er?

Welke soorten boxsprings zijn er?

Tijden veranderen! Vroeger werden boxsprings vooral in hotels gebruikt. Zodat kamermeisjes, vanwege de hoogte van dit bed, het vele verschonen en opmaken een stuk gemakkelijker konden uitvoeren. Dit had als praktische reden dan ze dan simpelweg minder diep hoefden te bukken.

En natuurlijk werd er ook voor een boxspring gekozen, vanwege de duurzaamheid en de luxueuze uitstraling. Want doordat er minder druk op de matrassen van deze bedbodem staat, is er veel minder sprake van slijtage of materiaalmoeheid. Dat zorgt er voor dat een boxspring een stuk langer mee gaat dan bijvoorbeeld een ledikant. De kans op beschadigingen is ook minimaal en dat is bij het intensieve gebruik in een hotel wel zo prettig.

Daarnaast ligt een boxspring natuurlijk niet alleen heerlijk, maar straalt het ook automatisch luxe en weelderigheid uit. Alles wat u dus zou verwachten bij een bezoek aan een hotel.

Tegenwoordig vinden we het gelukkig heel normaal om die heerlijke boxspring gewoon in onze eigen slaapkamer te hebben staan. Want ook wij vinden het fijn ons bed gemakkelijk te kunnen opmaken, duurzaamheid in huis te hebben en die prachtige uitstraling en het ultieme comfort elke dag te kunnen ervaren. En dat is nu een stuk betaalbaarder dan circa 10 tot 15 jaar geleden.

(Elektrisch) verstelbare boxsprings

Inmiddels zijn boxsprings naast een stuk betaalbaarder, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met zowel een vaste vlakke als een een verstelbare uitvoering. Die verstelbaarheid kan zowel handmatig als elektrisch worden gerealiseerd. Op een elektrische boxspring kan elk type matras gebruikt worden en wordt er vaak een voor iedereen persoonlijk aan te passen topper gebruikt.

Opberg boxsprings

Maar er kan nog meer. Het is nu ook mogelijk om een boxspring met opbergruimte aan te schaffen. Dan heeft u een prachtige combinatie van luxe en comfort en extra opbergruimte.

Via een handig klep-systeem kunt u de boxspring heel gemakkelijk opklappen waardoor er, over de gehele lengte van de beide slaapplekken, een ruime opbergbox ontstaat. Daar kunt u dan bijvoorbeeld uw beddengoed, extra kussens en andere slaapkamerbenodigdheden in opbergen en wegwerken. En het mooie is, u ziet er op deze manier helemaal niets van!

Kinderboxsprings

Ook aan de kinderen is gedacht. Kinderboxsprings zijn in de basis gelijk aan een boxspring voor volwassenen, maar dan in een aangepast formaat, speciaal gemaakt voor een kind.

Fijne bijkomstigheid is de stevigheid van een kinderboxspring. Het is namelijk niet mogelijk om, zoals bij een gewoon bed, door de lattenbodem heen te zakken. Hierdoor kan uw kind lekker stoeien met broertjes, zusjes of vriendjes, zonder dat het bed kapot kan gaan.

De kinderboxspring kan maximaal 120 kilogram dragen, waardoor deze de gehele kindertijd te gebruiken is.

Dieren boxsprings

En dan hebben we tenslotte nog de allerleukste boxpring die er verkrijgbaar is: de dieren boxspring!.

Uw huisdier is alles voor u! Of u nu een honden- of een kattenliefhebber bent, de aanwezigheid van een huisdier maakt het gezin vaak helemaal compleet. Knuffelen, spelen, verzorgen, aaien en natuurlijk de blijdschap als ze u zien als u thuiskomt. Dat is het mooiste wat er is.

Lekker wandelen met uw hond in het bos of in de duinen, het is niet alleen prettig en nuttig voor uw hond maar ook onzettende gezond voor u. En er zijn ook genoeg katten die het leuk vinden een rondje mee om te gaan als de hele familie even heerlijk een stukje gaat lopen.

Dus hoe fijn is het dan als u uw huisdier een prachtige plek kunt geven waar ze kunnen liggen en slapen en die ook nog eens helemaal gestyled is en dus gemakkelijk bij iedere inrichting past. Met onze dieren boxspring creëert u een fijne plek voor uw dier in huis in alle luxe. Deze dieren boxspring is gemaakt van een extra stevige meubelstof en is daardoor gemakkelijk te reinigen. Zo geniet niet alleen u, maar ook uw trouwe huisdier van een heerlijke nachtrust in alle luxe.

Deze dieren boxspring is in twee verschillende formaten te verkrijgen. Namelijk in de afmetingen  120x70x64 centimeter en 120x80x64 centimeter. Zo kunt u kiezen welke dieren boxspring het beste bij uw huisdier maar natuurlijk ook bij uw woonkamer of slaapkamer past.

Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie