• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Slaapkamer stylen moeilijk?

Slaapkamer stylen moeilijk?

Dat valt reuze mee! Bij Beddenleeuw hebben we prachtige boxsprings en bijpassende accessoires die u helemaal qua materiaal en kleur op elkaar kunt afstemmen. Om een voorbeeld te noemen, de bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof. Dit geeft een heerlijk zachte en luxueuze uitstraling en vormt de basis van uw slaapkamer.

Daarnaast bieden wij voor de mensen die last hebben van een allergie zoals bijvoorbeeld huisstofmijt, een kunstlederen variant aan. Zodoende hebben wij vier verschillende kleuren kunstleder en acht verschillende kleuren stof waar u uit kunt kiezen.

Zo heeft u voldoende keuze in kleuren en materialen om de basis van uw slaapkamer, uw boxspring, geheel aan te kleden naar uw eigen wens.

Hoe weet u vooraf nu welke kleuren en stijlen u mooi vindt en u aanspreken? Het makkelijkste is het dan om te beginnen met een moodboard. Zorg dus dat u eerst weet wat u wel en niet mooi vindt. Houd u van basic of juist heel uitgesproken? Een zuidelijke stijl of liever strak en industrieel?

Door foto’s te zoeken van bedden, kleuren en slaapkamers die u aanspreken krijgt u gemakkelijk en snel een beeld van wat u mooi vindt en wel of niet bij elkaar vindt passen. Dit doet u online bijvoorbeeld  door te gaan zoeken op woon-websites of via Pinterest, maar heerlijk ouderwets kijken in (woon)tijdschriften kan ook een hele leuke manier zijn.

Maak de tafel vrij, pak een groot vel papier, schenk een een lekker een kopje thee of koffie in en ga lekker bladeren, scheuren, knippen en plakken.

Als u door middel van het moodboard een beeld heeft gekregen van wat u mooi vindt, dan kunt u beginnen met op de website van Beddenleeuw uw boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen.

Kiest u voor een van de 8 kleuren stof of 4 kleuren kunstleder? Neemt u een glad hoofdbord of een met vier of acht vakken en kiest u voor een zilveren poot, wat een strakkere uitstraling geeft? Of kiest u voor een klassiekere stijl en gaat u voor een geknoopt of gecapitonneerd hoofdbord met een zwarte ronde poot?

Als deze basis uitgezocht heeft , kunt u meteen de verschillende accessoires bekijken, bijpassend bij uw boxspring qua materiaal en kleur.

Slaapkamer accessoires

Naast een prachtige boxspring met alle comfort en luxe, kunnen wij uw slaapkamer helemaal compleet maken met onze prachtige accessoires.

TV-meubel

Kijkt u graag televisie in bed, dan bieden wij u de mogelijkheid de televisie te intergreren in het voetbord. Zo kunt u lekker wakker worden met uw favoriete programma op de zondagochtend, of uw favoriete serie kijken voor het slapen gaan. Dit TV-meubel zorgt voor een extra luxe uitstraling in uw slaapkamer en draagt bij aan extra gemak en comfort.

Dekenkist

Voor extra sfeer en opbergruimte in uw slaapkamer kiest u voor de dekenkist. Deze 55 centimeter hoge en 40 centimeter diepe dekenkist/bedkoffer wordt met een luxe meubelstof door onze eigen fabriek in Nederland gestoffeerd en kan, wanneer gewenst, geheel in dezelfde kleur en stof worden afgewerkt als die van uw boxspring. Verder kan de dekenkist heel goed gebruikt worden als decoratief bedbankje en is natuurlijk geheel praktisch te gebruiken als extra opbergruimte.

U heeft de keuze uit elf verschillende kleuren opties om dit mooie accessoire perfect te laten matchen met uw bed. De nauwkeurig afgewerkte dekenkist/bedkoffer zorgt voor een frisse uitstraling in uw slaapkamer en draagt bij aan extra gemak en comfort.

De dekenkist is de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar extra opbergruimte en/of een bedbank. Dit type accessoire is niet bevestigd aan het bed, waardoor het ook op andere plaatsen in uw huis kan worden neergezet. Hierdoor is de dekenkist ook ideaal om andere spullen in op te bergen (denk aan: kinderspeelgoed, kleding, kussens, fotoalbums).

Uiteraard kunt u ook kijken naar een boxspring met opbergruimte om uw spullen in op te ruimen.

Hocker(s)

Tenslotte hebben wij een prachtig gestoffeerde hocker, die zorgt voor extra sfeer in uw slaapkamer. Deze hocker is de ideale keuze als u wilt gaan voor een kwalitatief hoogwaardig nachtkastje tegen een aantrekkelijke prijs. 

De hocker heeft een diepte van 40 centimeter en een hoogte van 50 centimeter, en is gestoffeerd met een luxe meubelstof door onze fabriek in Nederland. U kunt ervoor kiezen de hocker af te werken in dezelfde kleur als uw boxspring, zo kan deze heel goed gecombineerd worden met uw bed en hoeft u achteraf niet op zoek naar bijpassende accessoires voor uw slaapkamer die misschien qua kleur of stijl net niet helemaal bij uw slaapkamer passen.

Nu u de basis van uw slaapkamer heeft uitgezocht en uw boxspring en accessoires geheel op elkaar heeft afgestemd kunt u de verdere aankleding gaan uitzoeken.

Aan de hand van uw moodbord kiest u voor bijpassend beddengoed, leuke nachtlampjes, een of meerdere kunstwerken voor aan de muur, klassieke gordijnen of misschien een wat strakkere luxaflex en om alles af te maken een mooi kleed voor onder het bed.

Uw eigen creativiteit en inspiratie zorgen ervoor dat alles een geheel wordt. En als u twijfelt kunt u altijd contact opnemen met onze experts bij Beddenleeuw of een kijkje komen nemen in de showroom om inspiratie op te doen. Kunt u meteen even lekker gaan liggen en voelen, dan slaapt u binnenkort misschien ook in uw prachtige gestylede kamer als een leeuw.

Kiyoh klantbeoordeling
5541 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie