• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Kinderboxspring : Ultiem slaapcomfort voor kinderen

Kinderboxspring : Ultiem slaapcomfort voor kinderen

Genieten uw kinderen in de vakanties ook zo enorm van het slapen op een heerlijke zachte boxspring? Dat is nu ook mogelijk in hun eigen slaapkamer! Wij hebben een prachtige kinderboxspring in de collectie opgenomen die ook kinderen het ultieme slaapcomfort laat ervaren.

U kunt uw kinderboxpring helemaal zelf samenstellen bij Beddenleeuw en zo bepaalt u zelf wat u wilt toevoegen of juist weglaten. Op deze manier kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat ook de kinderboxsprings in Nederland gemaakt worden, bieden wij een snelle levering, de mogelijkheid om te personaliseren en natuurlijk een hele scherpe prijs.

Zit er een verschil tussen een Kinderboxspring en een boxspring voor volwassenen?

Kinderboxsprings zijn in de basis gelijk aan een boxspring voor volwassenen, maar dan in een aangepast formaat, speciaal gemaakt voor een kind.  Van origine zijn boxsprings hotelbedden en hedendaags worden ze nog steeds veel in hotels gebruikt. Dit komt voornamelijk door het gemak bij het opmaken en omdat de kans op beschadigingen minimaal is.

Een boxspring betekent letterlijk vertaald een “bak met veren” of een onderstel op pootjes (box). In dit onderstel zitten springveren verwerkt, die over de hele breedte van het bed veerkracht bieden. Door de combinatie van de gestoffeerde matrasdrager (de bedbodem) met het pocketveer matras, waarbij twee lagen vering met elkaar gecombineerd worden, krijgt het lichaam extra ondersteuning en zorgt dit voor een optimaal ligcomfort.

Optimale ondersteuning en andere belangrijke voordelen

De combinatie van de verende bedbodem, het matras met pocketvering en daarop een heerlijke topper, geeft veel ondersteuning en een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht bij het slapen. Het voelt heerlijk zacht en zorgt juist daarom voor veel comfort.

Zo ontstaat de ideale combinatie van een luxe uitstraling en het ultieme slaapcomfort. De kinderboxspring kan maximaal 120 kilogram dragen, waardoor deze de gehele kindertijd te gebruiken is.

Een andere fijne bijkomstigheid is de stevigheid van een kinderboxspring. Het is namelijk niet mogelijk om, zoals bij een gewoon bed, door de lattenbodem heen te zakken. Hierdoor kan uw kind lekker stoeien met broertjes, zusjes of vriendjes, zonder dat het bed kapot kan gaan. Daarnaast is een boxspring standaard een stuk hoger dan een traditioneel bed. Deze hoogte maakt het verschonen en opmaken een stuk gemakkelijker voor u, omdat u gewoonweg minder diep hoeft te bukken.

Tenslotte kunt u onder deze boxspring gemakkelijk stofzuigen. Met behulp van het zachte opzetstuk van de stofzuiger houdt u het bed goed stofvrij.

Temperatuur en ventilatie

Een boxspring bestaat voornamelijk uit matrassen met veren met veel open ruimte. Die open ruimte zorgt voor een perfecte ventilatie. Ook kinderen kunnen nogal zweten tijdens het slapen, daarom is de ventilatie en vochtafvoer uitermate belangrijk, zodat de matrassen ook fris en schoon blijven.

Bij traditionele bedden ziet u in de loop der tijd vochtplekken ontstaan die veroorzaakt worden door een beperkte ventilatie en slechte vochtafvoer.

Prijs van een kinderboxspring

Een goede kinderboxspring, inclusief matras en geïntegreerde topper, is tegenwoordig heel betaalbaar. Omdat wij onze boxsprings zelf en in Nederland produceren en ook nog eens rechtstreeks aan klanten kunnen leveren, kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden. Onze kinderboxspring ‘Kulala’ is geheel compleet al beschikbaar vanaf € 299,-. Vergelijk dat eens met de aanschaf van een ledikant, die in de basis een stuk goedkoper lijkt, maar waar vaak nog een matras en lattenbodem apart bij aangeschaft moeten, worden zodat de kosten uiteindelijk toch nog flink kunnen oplopen.

Wat zijn de voordelen van een kinderboxspring?

Het is natuurlijk ook voor kinderen ontzettend belangrijk dat ze een goede nachtrust krijgen. Bijna nog belangrijker dan voor volwassenen. Het helpt namelijk bij de correcte ontwikkeling van hun lichaam en geest. Juist daarom is het heel erg belangrijk een goed bed voor uw kind aan te schaffen.

Als u dan zou kiezen voor een kinderboxspring dan zorgt dat er zeker voor, dat uw kind een heerlijke nachtrust heeft en daarbij staat het ook nog eens heel mooi en luxe in hun slaapkamer.

Om deze luxe uitstraling te realiseren zijn de matrassen, de boxen en het hoofdbord in dezelfde kleur door onze eigen fabriek in Nederland gestoffeerd met een luxe meubelstof. Een decoratieve plint rondom het bed zorgt eventueel voor een mooie afwerking. Daarbij is het topmatras van deze kinderboxspring volledig geïntegreerd, zodat deze niet kan verschuiven gedurende de nacht. Dit is natuurlijk wel zo praktisch en veilig.

Mocht u voor uw kind, vanwege bijvoorbeeld huisstofmijtallergie, liever geen stoffen bekleding wensen, dan kunt u ook kiezen voor een prachtige kunsttof lederen bekleding van skai. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren stof en twee kleuren skai (lederlook) om de kinderboxspring mee af te werken. Op deze manier kunt u het bed helemaal aanpassen aan de stijl van de kamer, of u kunt juist kiezen voor een neutrale kleur, alles is mogelijk.

Tenslotte heeft u vanwege de lange levensduur en het neutrale design een bed waar uw kind nog jaren mee vooruit kan. De kinderboxspring is verkrijgbaar in twee verschillende maten. U kunt kiezen uit 80×200 centimeter en 90×200 centimeter. Dit zijn de meest gangbare maten voor kinderboxsprings.

Door de kwalitatieve bouw met een draaggewicht tot zeker 120 kilogram, kunnen zelfs papa of mama gerust op deze boxspring in slaap vallen. Wij wensen u en uw welp een heerlijke nachtrust toe!

Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie