• De goedkoopste van Nederland
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland
5502 beoordelingen

Boxspring met opbergruimte

Boxspring met opbergruimte

Houdt u er ook van alles in uw huis zo optimaal mogelijk te gebruiken en in te richten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor in de slaapkamer voor u! Want u kunt nu luxe en comfort combineren, met het praktische van een opbergruimte en dat allemaal in een en dezelfde prachtige en luxueuze opberg boxspring!

We hebben tegenwoordig steeds meer spullen in huis waar we toch weer een goede opbergplek voor moeten vinden. Wat een opgeruimd huis geeft ook rust in lichaam en geest. Hoe fijn is het dan als we de standaard meubels, die we toch in ons huis nodig hebben, multifunctioneel kunnen gebruiken. Dat is nu dus mogelijk met de prachtige boxspring-sets van Beddenleeuw genaamd Yara en Lana. Via een handig klepsysteem kunt u de boxspring heel gemakkelijk opklappen waardoor er, over de gehele lengte van de beide slaapplekken, een ruime opberg-box ontstaat. Daar kunt u dan bijvoorbeeld uw beddengoed, extra kussens en andere slaapkamerbenodigdheden in opbergen en wegwerken. En het mooie is, u ziet er op deze manier helemaal niets van!

U kent natuurlijk allemaal wel de verrijdbare, vaak plastic bakken die u onder uw bed kunt schuiven om diverse spullen in op te bergen. Dit is een prima oplossing voor extra opbergruimte, alleen zijn deze bakken niet altijd even mooi om te zien en ze zijn meestal ook niet heel erg praktisch. Dan is een van onze opberg boxspring-sets, met handige klep aan de zijkant, een geweldige oplossing vanwege de combinatie van slaapcomfort en voldoende opbergruimte. U slaat dus twee vliegen in een klap. En als u de opbergruimtes zou onderverdelen door middel van kleinere mandjes of bakjes, kunt u ook kleinere producten netjes opbergen zoals bijvoorbeeld uw ondergoed en sokken. Dan heeft u meteen een oplossing voor die vaak rommelige ondergoedlades en maakt u deze ruimte weer vrij voor andere spullen.

Maar wat is er dan allemaal mogelijk bij deze prachtige boxsprings die al vanaf €379,- beschikbaar zijn? Hieronder vindt u meer informatie over onze top opberg boxspring-sets Yara en Lana. Beide producten worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd waardoor wij u een snelle levering bieden, de mogelijkheid om te personaliseren en natuurlijk een hele scherpe prijs.

Opberg Boxspring Deluxe Yara

Een opgeruimde slaapkamer slaapt het prettigste. Of u nu de ruimte in uw slaapkamer optimaal wilt benutten of behoefte hebt aan extra opbergruimte, de opberg boxspring combineert functionaliteit met een heerlijke nachtrust. Doordat de klep aan de zijkant opent, is de opbergruimte zeer gemakkelijk toegankelijk. Dit product wordt geleverd inclusief vier centimeter koudschuim topper. De opberg boxspring is een geveerde box met daar bovenop een matras met 7-zone pocketvering. Deze set betreft een deluxe uitvoering, voorzien van extra sterke scharnieren, luxe meubelstof en een dubbelmatras. U kunt kiezen uit acht verschillende kleuren stof om uw boxspring mee af te werken en er zijn vier verschillende afmetingen beschikbaar.

Opberg Boxspring Lana

Opberg boxspring Lana combineert de functionaliteit van voldoende opbergruimte met een heerlijke nachtrust. En doordat de klep aan de zijkant opent is de opbergruimte gemakkelijk toegankelijk. Dit product is inclusief vier centimeter koudschuim topper. De opberg boxspring is een geveerde box met daarbovenop een matras met 7-zone pocketvering. U kunt kiezen uit acht verschillende kleuren stof om uw boxspring mee af te werken en er zijn vijf verschillende afmetingen beschikbaar.

Hoofdbord en overige opties

Bij de beide boxsprings wordt het hoofdbord geleverd met vijf verschillende opties, te weten: glad, 4-vaks of 8-vaks, gecapitonneerd of geknoopt. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij uw slaapkamer past en of u meer voor een klassieke of strakkere en moderne uitstraling kiest. Om uw slaapkamer een nog luxueuzere uitstraling te geven kunt u deze compleet maken met verschillende accessoires voor uw slaapkamer. De hocker, dekenkist of het TV-meubel worden voor u op maat gemaakt met dezelfde hoge kwaliteit stoffen en kleuren waarmee onze boxsprings afgewerkt worden. Opberg Boxspringset Yara is al verkrijgbaar vanaf €399,- en Lana zelfs al vanaf €379,- compleet met matrassen, topper en tijdelijk zelfs met gratis dekbedden en kussens!

Proef liggen en meer informatie

De opberg Boxsprings Yara en Lana zijn geproduceerd en gecontroleerd door onze fabriek in Nederland. Alle onderdelen van deze set vallen onder een garantie van twee jaar. Voor meer informatie over een van onze prachtige boxsprings of voor het maken van een afspraak om de showroom te bezoeken, kunt u contact met ons opnemen. Want even proef liggen en de kwaliteit en luxe van onze boxsprings voelen en ervaren, vinden wij heel belangrijk! Wij ontvangen u graag zodat u straks ook als een leeuw kunt slapen!

Boxspring kopen?

Laagste prijs van Nederland, gemaakt in eigen fabriek én snel geleverd.

Boxsprings bekijken
Kiyoh klantbeoordeling
5502 beoordelingen
  • De goedkoopste van Nederland
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie