Gefabriceerd in Nederland

Kruidvat

In samenwerking met Kruidvat hebben we 3 compleet uitgeruste boxsprings samengesteld. Verkrijgbaar in twee maten, drie kleuren en zowel elektrisch verstelbaar als met een vlakke box.

De boxsprings bestaan uit twee boxen, twee matrassen, een topmatras, hoofdbord en zijn inclusief poten. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig om te slapen als een leeuw!

Heeft u nog geen voucher, bestel deze dan op Kruidvat.nl/boxspring. Tijdens het afrekenen op onze website wisselt u deze voucher in.

Boxspring Parijs

De matrassen in deze boxspringcombinatie zijn meegestoffeerd. Hierdoor heeft de boxspring Parijs een mooie luxe uitstraling. De kwaliteit is hoogwaardig en door de pocketvering matrassen met 7-zones ligt u uiterst comfortabel. Om uw slaapcomfort te optimaliseren bieden wij u bij deze combinatie ook een topmatras aan. Deze is gemaakt van het welbekende en zeer geliefde HR40 Koudschuim, met een dikte van 4 cm, in de kleur wit. Het hoofdbord van 100×8 cm maakt de boxspring compleet.

Deze combinatie is beschikbaar in 160×200 en 180×200 en u kiest uit 3 kleuren.

Prijs: €399

Boxspring samenstellen

Boxspring Rome

De meegestoffeerde matrassen van de boxspring Rome zorgen voor een luxe uitstraling. Op de pocketveringmatrassen met 7-zones ligt u uiterst comfortabel. Daarbij zijn in deze combinatie ook de onderste boxen geveerd. Om uw slaapcomfort te optimaliseren bieden wij u bij deze combinatie ook een topmatras aan. Deze is gemaakt van het welbekende en zeer geliefde HR40 Koudschuim, met een dikte van 4 cm, in de kleur wit. Het hoofdbord van 100×8 cm maakt de boxspring compleet.

Deze combinatie is beschikbaar in 160×200 en 180×200 en u kiest uit 3 kleuren.

Prijs: €549

Boxspring samenstellen

Boxspring Barcelona

Bij boxspring Barcelona is zowel het hoofd- als voeteneinde volledig elektrisch verstelbaar en compleet draadloos! Door de pocketveringmatrassen met 7-zones ligt u uiterst comfortabel Daarbij zijn in deze combinatie ook de onderste boxen geveerd. Om uw slaapcomfort te optimaliseren bieden wij u tevens een 4 cm dik, anti-allergisch, koudschuim topmatras aan. Het hoofdbord van 100×8 cm maakt de boxspring compleet.

Deze combinatie is beschikbaar in 160×200 en 180×200 en u kiest uit 3 kleuren.

Prijs: €749

Boxspring samenstellen