• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Zorg voor lente in uw slaapkamer

Zorg voor lente in uw slaapkamer

Het is alweer een paar weken lente, ook al merken we daar heel weinig van op dit moment. Hagel, sneeuw en zelfs windstoten zijn aan de orde van de dag. Maar niet getreurd, de lente is echt in aantocht en wat zijn we allemaal toe aan een beetje vrolijkheid en zon!

Veel mensen hebben hun interieur al meer op de lente aangepast. Meestal wordt als eerste de woonkamer aangepakt, maar de slaapkamer mag ook niet achterblijven. Bestaat uw slaapkamer nog uit donkere winterse kleuren en schapenvachten? Dan wordt het tijd om lekker aan de slag te gaan en de lente ook in uw slaapkamer in huis te halen.

Eindelijk eens opruimen!

Begin lekker met de basis, dat houdt in het grondig opruimen van uw slaapkamer. Is alles wat er nu staat nodig, nuttig en up to date? Of kunnen er dingen weg, laatjes leeggemaakt en winterkleding en beddengoed in kledingbakken of een mooie dekenkist opgeruimd worden?

Een opgeruimde kamer is het begin van rust en reinheid in uw slaapkamer en vaak dan ook in uw hoofd. Kijk of losse spulletjes misschien verzameld kunnen worden in bakjes of een box om meer orde te creëren. En als alles weer helemaal netjes is kan meteen de grote voorjaarsschoonmaak beginnen.

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak

Het is heerlijk om twee keer per jaar even alles extra goed aan te pakken. Naast het wekelijks wassen en luchten van uw beddengoed gooit u alle ramen en deuren lekker open om alles goed te ventileren.

Zo zorgt u dat de slechte stoffen uit het huis verdwijnen, zoals schimmels en huisstofmijt wat natuurlijk wel zo fijn is in uw slaapkamer. Poets vervolgens alles wat los en vast zit en dan kan het aankleden en stylen beginnen!

Tijd voor ander beddengoed

Een eenvoudige manier om meer lentegevoel te krijgen in uw slaapkamer is het aanpassen van het beddengoed op uw bed of boxspring. Zoals eerder besproken, leg die schapenvacht opzij en kies voor een dekbedovertrek in een mooie pasteltint. En om het geheel verder aankleden kunt u kiezen voor een paar leuke bijpassende kussentjes in verschillende formaten. Dit geeft een leuk speels effect. Ook een mooie witte sprei kan uw bed en beddengoed tot een mooi geheel maken.

Bloemen en planten

Heeft u in de woonkamer altijd mooie bloemen en planten staan? Vergeet dan niet in uw slaapkamer een mooi bosje neer te zetten want dat zorgt meteen voor een lente achtige sfeer en geur. Heeft u vanwege bijvoorbeeld allergieën liever geen echte bloemen staan?

Er zijn tegenwoordig ook prachtige kunstbloemen te krijgen of denkt u ook eens aan een mooie grote vaas met verschillende kleuren pluimen. Dat staat niet alleen prachtig maar is ook nog eens helemaal hip!

Speel met extra decoratie

Tenslotte heeft u een mooie poster of een schilderij in uw slaapkamer hangen? Kijk dan ook eens of u deze kunt aanpassen aan het seizoen, in dit geval de lente. Een mooie lichte poster met bijvoorbeeld een mooi bloesemtak of een landschap met lammetjes, koeien of vogels kunnen extra sfeer en frisheid aan uw slaapkamer toevoegen. Deze posters zijn vaak makkelijk inclusief passende lijst te bestellen. Uw eigen creativiteit zorgt uiteindelijk voor het mooiste resultaat!

Boxspring kopen?

Laagste prijs van Nederland, gemaakt in eigen fabriek én snel geleverd.

Boxsprings bekijken
Kiyoh klantbeoordeling
5541 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie