• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Wat zijn de voordelen van een elektrische boxspring?

Wat zijn de voordelen van een elektrische boxspring?

Stelt u zich eens voor! Heerlijk in bed een boek lezen in zonder onderuit te zakken, nog even lekker een spelletje spelen op de tablet of die spannende film of voetbalwedstrijd die zo laat begon toch nog even afkijken. En dat is allemaal mogelijk zonder halverwege in slaap te vallen.

Een elektrisch verstelbare boxspring heeft vele voordelen waarvan natuurlijk de gebruiksgemak en het slaapcomfort de belangrijkste zijn. Hieronder vindt u een aantal redenen om hiervoor te kiezen.

Mogelijkheid tot aanpassen aan uw persoonlijke wensen

Een elektrisch verstelbare boxspring maakt het eenvoudig het bed aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Dat is zeker handig voor bijvoorbeeld ouderen die moeite hebben met in- en uitstappen of voor mensen die last hebben van hun rug of andere vervelende fysieke klachten ervaren.

Een elektrisch bed is namelijk zo in te stellen dat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. En lichamelijk kan het u hele fijne ondersteuning bieden zoals bijvoorbeeld iets met de benen omhoog gaan liggen om eventuele vochtophopingen tegen te gaan en het voeteinde enkele centimeters laten stijgen om de spanning op de onderste rugwervel te verminderen zodat u lage rugpijn kunt verminderen.

Gebruiksgemak en comfort

Naast fysieke voordelen biedt een elektrisch verstelbaar bed nog een ander groot voordeel. Het is super gemakkelijk om te bedienen en u ervaart enorm veel luxe en comfort. Met een druk op de knop kunt u gemakkelijk rechtop gaan zitten. En wilt u weer terug naar de slaapstand is natuurlijk net zo gemakkelijk. De volledige bediening verloopt volledig draadloos met voor u beiden een eigen afstandsbediening.

Soorten elektrisch verstelbare boxsprings

Er zijn tegenwoordig twee soorten elektrisch verstelbare boxsprings. De eerste wordt in één keer volledig versteld of de boxspring waarbij het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk van elkaar ingesteld kunnen worden wat natuurlijk heel erg fijn is. Deze variant wordt ook gebruikt bij de elektrisch verstelbare boxsprings Sophia en Julia.

Zijn er ook nadelen?

Het enige nadeel van de elektrische boxspring is misschien wel de kolossale uitstraling. In met name kleinere slaapkamers kan een (elektrische) boxspring wat massief en kamer vullend overkomen. Aan de andere kant zal een grotere slaapkamer juist wel profijt hebben van de omvang van de boxspring en zult u behalve een luxe uitstraling ook van een heerlijke nachtrust kunnen genieten.

Natuurlijk vraagt een elektrisch verstelbaar bed wel een iets grotere startinvestering dan bijvoorbeeld een traditioneel bed. Maar ook dat is tegenwoordig best heel goed te betalen.

U heeft al een kwalitatief goede elektrische boxspring vanaf €799,- en inclusief matras en speciale vlindertopper voor €938,- (Sophia). En doordat er bij een boxspring minder druk op de matrassen van de bedbodem is, is er veel minder sprake van slijtage of materiaalmoeheid.

De kans op beschadigingen is ook minimaal. Dat zorgt ervoor dat uw bed een stuk langer mee kan. De boxspring zelf gaat zeker ruim 20 jaar mee en wij adviseren u om na ongeveer 10 jaar de (top) matrassen te vervangen. Hieronder vindt u meer informatie over de elektrisch verstelbare modellen die bij ons beschikbaar zijn.

Elektrische boxspring-set Sophia

Boxspring-set ‘Sophia’ staat voor ultiem comfort met een royale uitstraling. Het strakke en moderne design van deze boxspring zorgt voor een luxueus gevoel in uw slaapkamer. In combinatie met een overvloed aan opties en comfort garanderen wij een glimlach wanneer u het bed uitstapt.

De boxspring is uitgerust met een elektrisch verstelbare bodem waarmee zowel het hoofdeinde als het voeteneinde op de gewenste hoogte kunnen worden ingesteld. Deze kwalitatief hoogwaardige boxspring set bestaat uit een decoratief hoofdbord, twee comfort soft-boxen met elektrische verstelling en twee matrassen met pocketvering die bijdragen aan een intense en gezonde nachtrust. De met pocketveren gevulde comfort soft-boxen zorgen tevens voor een gelijkmatige drukverdeling, een snelle en probleemloze vochtafvoer en een optimale luchtcirculatie.

Bij de luxe elektrisch verstelbare bodem op boxspring Sophia krijgt u nog een aantal aanvullende opties. Meegeleverd vindt u twee draadloze afstandsbedieningen. De afstandsbedieningen zijn voorzien van een zaklamp functie. Om het matras op zijn plaats te houden tijdens het verstellen van uw bed vindt u aan de voetenzijde van het bed twee matras remmers. Boxspring Sophia is de ideale keuze als u wilt gaan voor royale luxe, ultiem comfort en duurzaamheid.

Elektrische boxspring-set Julia

Boxspring-set ‘Julia’ is de ‘Crème de la Crème’ onder de boxsprings. Deze royaal uitgeruste boxspring zorgt voor een luxueus en weelderig gevoel in uw slaapkamer. Het strakke en kolossale design in combinatie met een overvloed aan opties en comfort garanderen een glimlach wanneer u het bed uitstapt. De boxspring is uitgerust met een elektrisch verstelbare bodem waarmee zowel het hoofdeinde als het voeteneinde op de gewenste hoogte kunnen worden ingesteld. Deze kwalitatief hoogwaardige boxspring set bestaat uit een decoratief hoofdbord, twee comfort soft-boxen met elektrische verstelling en twee matrassen met pocketvering die bijdragen aan een intense en gezonde nachtrust. De met pocketveren gevulde comfort soft-boxen zorgen tevens voor een gelijkmatige drukverdeling, een snelle en probleemloze vochtafvoer en een optimale luchtcirculatie. Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn met boxspringset ‘Julia’.

Ook de luxe elektrisch verstelbare bodem op boxspring Julia heeft een aantal aanvullende opties. Meegeleverd vindt u twee draadloze afstandsbedieningen. De afstandsbedieningen zijn voorzien van Ledverlichting. Om het matras op zijn plaats te houden tijdens het verstellen van uw bed vindt u aan het voeteneinde van het bed twee matras remmers. Boxspring-set Julia is de ideale keuze als u wilt gaan voor vorstelijke luxe, optimaal comfort en een weelderige uitstraling.

Afwerking en service

Om een luxe uitstraling te realiseren zijn de matrassen, de boxen en het hoofdbord bij beide sets in dezelfde kleur, door onze eigen fabriek in Nederland, gestoffeerd met een luxe meubelstof. Een decoratieve plint rondom het bed zorgt voor een luxe en mooie afwerking. Voor extra comfort kiest u voor een topdek matras (topper) van koudschuim of traagschuim.

Beide sets zijn geproduceerd en gecontroleerd door onze fabriek in Nederland. Alle onderdelen van deze set vallen onder een garantie van twee jaar. U kunt dus met een gerust hart bij ons bestellen!

Boxspring kopen?

Laagste prijs van Nederland, gemaakt in eigen fabriek én snel geleverd.

Boxsprings bekijken
Kiyoh klantbeoordeling
5529 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie