• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Waarom een 4 seizoenen dekbed?

Waarom een 4 seizoenen dekbed?

Er zijn heel veel verschillende soorten beddengoed verkrijgbaar en onder de term beddengoed vallen nogal wat producten. Denk hierbij aan een dekbedovertrek, matrasbeschermers, matrasvernieuwers en bijvoorbeeld kussenslopen.

Maar welk dekbed kun je nu het beste bij deze producten gebruiken? En waarom is een 4 seizoenen dekbed eigenlijk voor iedereen geschikt?

Voordeel van een 4 seizoenen dekbed

Heb je het in de winter vaak koud en lig je in de zomer juist enorm te zweten onder jouw huidige dekbed? Grote kans dat het dekbed wat je nu hebt niet voldoet aan jouw wensen en lichaam.

Een 4 seizoenen dekbed biedt dan een uitstekende oplossing. Veel mensen zweren bij een 4 seizoenen dekbed vanwege de veelzijdigheid. Het dubbele dekbed bestaat namelijk uit twee losse delen die je wanneer nodig aan elkaar kunt bevestigen. Hierdoor heb je het gehele jaar een dekbed wat exact het juiste comfort biedt en je het nooit meer te warm of koud hoeft te hebben.

Hoe gebruik je een 4 seizoenen dekbed

Het gebruik is heel simpel. Het ene deel is een zomerdekbed, dat je dus simpelweg in de zomer gebruikt. Het tweede deel is helemaal geschikt voor het voor- en najaar. En samen vormen de twee delen in een handomdraai een lekker warm winterdekbed!

Een 4 seizoenen dekbed is dus eigenlijk alles-in-één: een zomerdekbed met warmteklasse 4, een lente/herfstdekbed met warmteklasse 3 en een extra warm winterdekbed met warmteklasse 1. Dit is ook gelijk de reden dat het een 4 seizoenen dekbed wordt genoemd: het dekbed is geschikt voor ieder seizoen!

Hetzelfde effect is natuurlijk ook mogelijk met twee losse dekbedden, maar een 4 seizoenen dekbed is naar verhouding goedkoper.

Nieuw ontwikkeld 4 seizoenen dekbed

Na een lange periode van ontwikkeling is een compleet nieuwe opzet van het welbekende 4 seizoenen dekbed gelanceerd.

Geproduceerd met 100% virgin (new)vezels en extra dikke stof voor een heerlijk comfortabel gevoel. De tijk is gemaakt van 100% hoogwaardig microfiber.

Ook dit 4 seizoenen dekbed bestaat natuurlijk uit 2 delen. Om het simpel en duidelijk te houden welk deel voor welk moment is zijn er kleuren aan de dekbedden toegevoegd.

Rood is het warme najaars dekbed en heeft een warmteklasse 2. Voor sommige mensen is dit dekbed zelfs al warm genoeg voor de wintermaanden.

Het blauwe dekbed is extra koel en speciaal voor de zomer, deze variant heeft een warmteklasse 4. Bij gebruik van beide dekbedden in de winter heb je een lekker dik dekbed waarbij je ook warm blijft tijdens de koude winternachten. Dan spreken we dus over warmteklasse 1 (winter plus).

4 Seizoenen Prestige Dekbed

Daarnaast bieden wij ook een luxe 4 seizoenen Prestige dekbed aan die in totaal uit 500 gram microfiber bestaat. In de lente en zomer gebruik je het 200 grams gedeelte. Wanneer het kouder begint te worden voeg je er gemakkelijk een extra deel van 300 gram aan toe. Door de Polyester Microfiber tijk en holle vezel vulling is het dekbed anti-allergisch en anti-huisstofmijt.

Een 4 seizoenen dekbed is voor iedereen geschikt en je hebt dus het gehele jaar door de perfecte dikte dekbed bij de hand.

Wij wensen je veel slaapplezier!

Kiyoh klantbeoordeling
5516 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie