• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Voordelen van een TV-lift in uw slaapkamer

Voordelen van een TV-lift in uw slaapkamer

Vindt u ook dat televisiekijken in uw slaapkamer soms heerlijk kan zijn maar dat wanneer deze niet gebruikt wordt, een groot zwart scherm niet altijd even prettig is om naar te kijken?

Daar is een hele mooie en gemakkelijke oplossing voor!

Breng de sfeer terug in uw slaapkamer door middel van een TV-lift. Geavanceerde TV-liften laten uw flatscreen geheel uit het zicht verdwijnen als deze niet wordt gebruikt.

Een TV-lift maakt het mogelijk om een televisie in de vloer, een wand, het plafond of in het voetbord van een boxspring weg te werken. Het mechanisme is dus op meerdere plaatsen in uw huis te gebruiken en werkt sfeer- en natuurlijk ook ruimte bevorderend.

Inrichting rondom een televisie

Heel vaak wordt de inrichting van bijvoorbeeld een woonkamer of slaapkamer bepaald door de plek waar de bank of het bed ten opzichte van de televisie moet komen te staan. En dat is logisch, want er zijn er niet altijd voldoende mogelijkheden om een meubel en televisie op de juiste afstand van elkaar neer te zetten of op de hangen.

Maar dat wordt anders als u gebruik gaat maken van een tv-lift. Zo ontstaat er meer vrijheid bij het inrichten van uw woonkamer en/of slaapkamer en wordt de ruimte van deze kamer ook meteen beter benut.

Verschillende typen tv-liften

Er zijn diverse typen TV-liften verkrijgbaar die op hun eigen manier weggewerkt kunnen worden. Horizontale TV-liften bewegen recht omhoog of omlaag. Zijwaartse TV-liften bewegen zoals het woord al laat raden naar de zijkant. En er zijn TV-liften die draaibaar zijn, vanuit een voet of een beugel aan de lift, waardoor u de televisie gemakkelijk in de gewenste richting kunt draaien. Tenslotte zijn er ook mogelijkheden om een elektrische TV-plafondlift aan het plafond te installeren.

Het grote voordeel van TV-liften

Een duidelijk voordeel van de TV-lift hebben we al eerder benoemd; met het wegwerken van de televisie creëert u meer ruimte in huis en hoeft u niet naar een groot zwart scherm aan te kijken wanneer u deze niet aan heeft staan.

Een ander bijkomend voordeel is dat het u een stuk rust kan brengen. Rust in huis en rust in uw hoofd. En omdat rust en ruimte steeds belangrijker worden in een wereld die soms steeds sneller en drukker wordt, wordt de rust die een TV-lift biedt ook steeds meer gewaardeerd.

Een ander voordeel is, omdat u de televisie actief zichtbaar moet laten worden om ergens naar te gaan kijken, is de kans veel groter dat u het af en toe ook juist laat en deze helemaal niet gebruikt.

Daardoor gaat u misschien nog meer tijd besteden aan andere belangrijke en fijne dingen die er nu soms bij in schieten. Denk hierbij aan een goed gesprek voeren, een spelletje spelen, een spannend boek lezen of dat fotoboek inplakken wat u al weken geleden al wilde doen.

TV-lift in uw slaapkamer

De mooiste oplossing om een TV-lift in uw slaapkamer weg te werken is deze simpelweg in het voetbord van uw bed te laten verdwijnen. Zo kunt u heerlijk televisie kijken vanuit uw bed maar wel alleen als u daar behoefde aan heeft.

En omdat het scherm prachtig wordt weggewerkt, creëert u nog meer luxe en rust in uw slaapkamer. Met een meegeleverde handige afstandsbediening brengt u uw televisie gemakkelijk omhoog vanuit het luxe voetbord dat u met een bijpassende meubelstof kunt laten bekleden. Met een klik op de knop verdwijnt de TV-module net zo gemakkelijk weer omlaag uit het zicht.

Welke afmetingen televisie passen er in een TV-lift?

Het exclusieve TV-meubel van Beddenleeuw heeft een hoogte van 83 centimeter, waardoor er een televisie in past met een schermgrootte van (maximaal) 42 Inch. Dus dat wordt lekker wakker worden met uw favoriete programma op de zondagochtend, of uw favoriete serie kijken voor het slapen gaan. Met dit luxe TV-meubel wat leverbaar is in 140, 160 of 180 centimeter breed, bent u verzekerd van alle gemak en comfort.

Kiest u er voor om een TV-meubel met lift aan te schaffen dan hopen wij dat u hierdoor heerlijk zult genieten van de combinatie van rust en kijkgemak, op het moment dat u dat wenst!

Kiyoh klantbeoordeling
5529 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie