• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Luxe boxsprings van Beddenleeuw: de LuxuryLine

Luxe boxsprings van Beddenleeuw: de LuxuryLine

Kent u onze ultieme collectie luxe boxsprings al? Deze lijn heeft niet voor niets de eretitel LuxuryLine meegekregen. Want met de boxsprings uit onze LuxuryLine slaapt u in alle weelde en ervaart u het ultieme 5-sterren hotelgevoel in uw eigen huis. De hoogwaardige materialen en het prachtige uiterlijk zorgen namelijk voor dat u een heerlijke nachtrust zult hebben.

Maar wat maakt de LuxuryLine nu nog meer anders dan onze andere, ook hoogwaardige boxspring-sets?

Iedere LuxuryLine set heeft zijn eigen bijzondere specificaties

In de LuxuryLine zijn er vijf verschillende sets verkrijgbaar. Deze hebben heel toepasselijk koninklijke namen te weten de Charles, Amalia, Alexia, William en George. Iedere set wordt standaard geleverd met vele mooie extra’s zoals toppers, hockers, tv-meubels, beddengoed, enzovoorts, die wanneer van toepassing ook beschreven zullen worden.

Iedere set heeft, naast extra’s, ook dezelfde standaard luxe kenmerken die we hieronder zullen benoemen:

Zachte veloursstof met Easy Clean Kenmerk

Alle boxsprings in deze serie zijn afgewerkt met een luxe en zachte velours stof welke het Easy Clean kenmerk hebben. Zo kunt u eventuele vlekken in een handomdraai verwijderen en blijft uw boxspring als nieuw. Uiteraard zijn de LuxuryLine boxsprings ook te krijgen in een van onze andere stofsoorten mocht u dit liever wensen.

Verschillende hoofd- en voetborden

U heeft de keuze uit negen verschillende luxe hoofdborden die compleet inbegrepen zijn in de prijs. Normaal zijn deze borden zonder meerpijs alleen glad afgewerkt. Nu heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden zoals vakken, geknoopt, gecaptionneerd en balken. Ditzelfde geldt voor het voetbord. Normaal is deze niet standaard inbegrepen en bij de LuxuryLine kunt u hierbij ook uit negen versies kiezen.

Luxe matrassen

Onze prachtige boxsprings worden standaard geleverd met een comfortabel 7-zones pocketveringmatras van 180×200 centimeter. Bij bepaalde modellen heeft de keuze uit andere uitvoeringen en afmetingen tegen een meerprijs.

Luxe topper

Bij de meest luxe versies in deze lijn, vernoemd naar onze prinsessen Amalia en Alexia, zit een koud- of traagschuim anti-allergische bamboe topper naar keuze bij het totaalpakket inbegrepen. Bij de instapmodellen betaalt u hiervoor een meerprijs indien u dit zou wensen.

TV-meubel inclusief Smart TV

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een bijpassend TV-meubel inclusief Philips Smart TV 43 inch. Zo ervaart u nog meer luxe in uw slaapkamer. Met de meegeleverde afstandsbediening brengt u uw televisie gemakkelijk omhoog vanuit het bijpassende voetbord. Met een klik op de knop verdwijnt de TV-module net zo gemakkelijk weer omlaag uit het zicht.

In de LuxuryLine zijn de duurste modellen inclusief TV-meubel en 43 inch televisie en bent u dus verzekerd van alle gemak en comfort.

Beddengoed

Bij uw aankoop zit er per uitvoering vaak ook beddengoed bij de prijs inbegrepen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld twee heerlijke All-season dekbedden inclusief twee fijne hoofdkussens en bij bepaalde uitvoeringen ook de hippe dekbedovertrekken. U heeft dan dus echt een totaalpakket en kunt helemaal fris, schoon en met heerlijke nieuwe spullen beginnen.

Elektrisch verstelbare boxsprings

De uitvoeringen Amalia, Charles en William zijn uitvoeringen die elektrisch verstelbaar zijn. Een elektrisch verstelbare boxspring maakt het eenvoudig het bed aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Naast fysieke voordelen biedt een elektrisch verstelbaar bed nog een ander groot voordeel.

Het is super gemakkelijk om te bedienen want met een druk op de knop kunt u gemakkelijk rechtop gaan zitten. En wilt u weer terug naar de slaapstand is natuurlijk net zo gemakkelijk. De volledige bediening verloopt volledig draadloos met voor u beiden een eigen afstandsbediening. Geheel passend bij een luxe product!

Hockers

Bij een aantal modellen zitten twee prachtige gestoffeerde hockers inbegrepen. Deze zorgen voor extra sfeer in uw slaapkamer en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als bijpassend nachtkastje of plekje om uw kleding op weg te leggen. 

Luxe boxspring totaalpakket

U kunt uw boxpring in de LuxuryLine helemaal zelf samenstellen en bepaalt zelf welke stijl, kleur en uitvoering u wenst en wat u wilt toevoegen of juist weglaten.

Zo kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat we de boxsprings hier in Nederland produceren, bieden wij u een snelle levering, de mogelijkheid om alles geheel te personaliseren en natuurlijk een hele mooie pakketprijs.

Tenslotte om te zien wat er bij welke set allemaal zit inbegrepen, en dus het beste bij uw wensen past, kunt u het beste zelf gaan kijken en ontdekken wat er in de LuxuryLine allemaal mogelijk is.

Kiyoh klantbeoordeling
5523 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie