• In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Hoe ziet de ideale slaapkamer eruit?

Hoe ziet de ideale slaapkamer eruit?

Na een lange dag werken, in beweging zijn, huishouden en bijvoorbeeld zorgen voor de kinderen en huisdieren heeft u een goede nachtrust nodig. Het liefste doet u dit in een slaapkamer waar u zich helemaal op uw gemakt voelt. Maar wat zorgt er dan voor dat uw slaapkamer zo prettig is ingericht zodat u zich helemaal kunt ontspannen en u uiteindelijk rustig en fijn in slaap valt?

Uiteraard een boxspring

Natuurlijk is de basis van iedere slaapkamer simpelweg het bed. En omdat u natuurlijk voor luxe en comfort kiest, is een prachtige boxspring het ideale middelpunt. Of u nu gaat voor vlakke of een elektrische variant en met of zonder TV-meubel, een boxspring is het summum in beddenland!

TV-meubel

Kijkt u graag televisie in bed, dan is het mogelijk uw televisie te integreren in het voetbord. Zo kunt u lekker wakker worden met uw favoriete programma op de zondagochtend, of uw favoriete serie kijken voor het slapen gaan. Een TV-meubel zorgt voor een extra luxe uitstraling in uw slaapkamer, is gemakkelijk te bedienen en draagt bij aan extra gemak en comfort.

Elektrisch verstelbare boxspring

En een elektrisch verstelbare boxspring maakt het eenvoudig het bed aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Dat is zeker handig voor bijvoorbeeld ouderen die moeite hebben met in- en uitstappen of voor mensen die last hebben van hun rug of andere vervelende fysieke klachten ervaren. Een elektrisch bed is namelijk zo in te stellen dat u gemakkelijk in en uit kunt stappen.

Met alleen een mooie boxspring is uw slaapkamer natuurlijk nog niet klaar. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren kiest u voor bijpassend beddengoed, een mooie sprei, schattige kussentjes, leuke nachtlampjes en een of meerdere kunstwerken voor aan de muur. Dit alles draagt bij aan een slaapkamer waar u zich heerlijk op uw gemakt voelt.

Dekenkist

En heeft u weleens gedacht aan een handige dekenkist? Een dekenkist kan, wanneer gewenst, geheel in dezelfde kleur en stof worden afgewerkt als die van uw boxspring.

Verder kan de dekenkist heel goed gebruikt worden als decoratief bedbankje en is natuurlijk geheel praktisch te gebruiken als extra opbergruimte.

Hockers

Een andere mogelijkheid zijn de prachtige gestoffeerde hockers. Deze zorgen voor extra sfeer in uw slaapkamer en zijn de ideale keuze als u wilt gaan voor een kwalitatief hoogwaardig nachtkastje tegen een aantrekkelijke prijs. 

Verdere aankleding

Daarnaast kunt u uw ideale slaapkamer aankleden met klassieke gordijnen of misschien een mooie luxaflex voor het verduisteren. En wat dacht u van een mooi kleed voor onder of bij het bed?

Uw eigen creativiteit en inspiratie zorgen ervoor dat alles een geheel wordt. Uiteindelijk bent u de enige die ervoor kan zorgen dat uw ideale slaapkamer tot stand komt. En als u klaar bent met samenstellen zult u genieten van uw welverdiende nachtrust. Heerlijk toch?!

Extra tip

Tenslotte hebben we nog een tip voor u. Vindt u het lastig om alle kleuren en materialen goed bij elkaar te laten passen?

Bij Beddenleeuw hebben we prachtige boxsprings en bijpassende accessoires die u helemaal qua materiaal en kleur op elkaar kunt afstemmen.

Om een voorbeeld te noemen, de bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof. Dit geeft een heerlijk zachte en luxueuze uitstraling en vormt de basis van uw slaapkamer.

Daarnaast bieden wij voor de mensen die last hebben van een allergie zoals bijvoorbeeld huisstofmijt, een kunstleren variant aan. Zodoende hebben wij vier verschillende kleuren kunstleer en acht verschillende kleuren stof waar u uit kunt kiezen.

Zo heeft u voldoende keuze in kleuren en materialen om de basis van uw slaapkamer, uw boxspring, geheel aan te kleden naar uw eigen wens. Wilt u persoonlijk geholpen worden? Dat kan! Neem dan contact met een van onze beddenspecialisten.

Kiyoh klantbeoordeling
5542 beoordelingen
  • In 3 termijnen betalen via IN3
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Direct uit eigen fabriek in Nederland

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties Ên doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

20% extra korting + gratis extra's

Bekijk onze actie