ūüĆī‚ėÄ ZOMERACTIE: 50% KORTING + GRATIS TOPPER OF HOCKERS BIJ DIVERSE BOXSPRINGS ūüĆī‚ėÄ Actie bekijken
  • GRATIS extra‚Äôs bij diverse boxsprings!
  • Profiteer van deze zomeractie!
  • Gratis bezorging binnen 10 werkdagen

Zomeractie

Profiteer nu van onze Zomeractie: GRATIS extra’s bij diverse boxsprings!

Bekijk alle boxsprings

Actie 1

GRATIS Koudschuim Topper

Cre√ęer extra ligcomfort door middel van een Luxe Topper! Tijdens de Zomeractie krijgt u bij de Elektrische Boxsprings¬†Sophia,¬†Julia,¬†Eva¬†& bij¬†Deluxe Yara met opbergruimte¬†een¬†8 cm Koudschuim¬†Topper¬†(t.w.v. minimaal ‚ā¨149,-) helemaal¬†GRATIS! U kunt bij de Elektrische Boxsprings kiezen voor een splittopper of vlindertopper. Voor de boxsprings¬†Mila,¬†Sara¬†&¬†Fenna¬†geldt dat u een¬†4 cm Koudschuim Topper¬†cadeau krijgt! Let op: u dient de topper nog wel zelf te selecteren bij de betreffende boxspring.

Waarom een Koudschuim Topper?
Het koudschuim topdekmatras heeft een open celstructuur en een duurzame kern die samen zorgen voor een gemakkelijke vochtafvoering en een goede ventilatie. Het topdekmatras zal hierdoor langer als nieuw aanvoelen. Dit type koudschuim past zich uitstekend aan aan de temperatuur in uw kamer waardoor u geen last zult hebben van grote temperatuurverschillen in bed. Door het gebruik van hoogwaardig HR40 koudschuim ervaart u een comfortabele en evenredige tegendruk over het gehele matras.


Actie 2

GRATIS Hocker(s)

Geef uw slaapkamer net een beetje extra sfeer door middel van handige¬†Hockers¬†(t.w.v. ‚ā¨75,-)! Uiteraard worden deze gestoffeerd meegeleverd in de kleur van de door u gekozen boxspring. De Hockers zijn tijdelijk¬†GRATIS¬†bij¬†boxspring Isabella¬†& bij¬†boxspring Lana met opbergruimte. Bij de formaten 90 en 120 breed geldt dat u √©√©n hocker krijgt, vanaf de 140 krijgt u twee stuks cadeau.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}