• Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Woonweken actie

Ben jij al klaar voor de winter? Het is weer oktober, en dat betekent: woonmaand! Dé tijd om alles in huis te halen voor jouw huis voor de koude tijd van het jaar. De laatste twee weken van oktober profiteer je daarom van geweldige prijzen op alle boxsprings (inclusief alle extra opties).

Onze missie is om comfortabel slapen betaalbaar te maken voor iedereen. Je betaalt niet voor dure showrooms, maar koopt rechtstreeks bij de fabrikant. Wij zijn één van de grootste boxspring fabrikanten van Nederland. Jouw favoriete Beddenleeuw boxspring wordt door ons ontworpen en geproduceerd in Nederland. Daardoor profiteer jij van lage prijzen, goede kwaliteit en snelle levertijden!

Bekijk de deals

Actie 1: 7% extra korting

Geldig voor alle boxsprings

Bovenop de hoge kortingen die oplopen tot maar liefst 50% profiteer je nu van 7% extra korting op het totaalbedrag van jouw nieuwe boxspring. Deze korting kun je verzilveren met de kortingscode: woonwekenactie (deze wordt automatisch toegepast op de winkelwagen pagina). Deze code is geldig voor alle boxsprings.

Actie 2: Gratis topper

4cm of 8cm koudschuim topper

Bovenop de hoge kortingen krijg je nu bij bijna iedere boxspring een gratis koudschuim topper cadeau. Het koudschuim topdek matras heeft een open celstructuur en een duurzame kern die samen zorgen voor een gemakkelijke vochtafvoering en een goede ventilatie. Jouw topdek matras zal hierdoor langer als nieuw aanvoelen. Met een nieuwe boxspring en topper van Beddenleeuw ben je weer helemaal klaar voor de koude wintermaanden.

Gratis 4cm topper:
Bij de volgende boxsprings krijg je nu gratis een 4cm koudschuim topper:

Gratis 8cm topper:
Bij de volgende boxsprings krijg je nu gratis een luxe 8cm koudschuim topper:

  • Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

15% extra korting op bijna alles & gratis extra's

Start of Summer Deals