• Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Update m.b.t. de bereikbaarheid en levertijd (april 2023)

Beste,

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over onze werkwijze en houden u graag op de hoogte m.b.t. onze werkwijze en de problemen die we ondervinden.

Het begin van Beddenleeuw

Beddenleeuw is ontstaan door de behoefte om direct bij de fabrikant te kopen. Onze missie is om comfortabel slapen betaalbaar te maken. De boxsprings die u bij ons koopt leveren wij ook aan veel andere beddenzaken, maar alleen bij ons kunt u deze boxsprings voor de allerlaagste prijs kopen. De afgelopen jaren zijn we daardoor hard gegroeid en dat brengt uitdagingen met zich mee. Maar tot eind vorig jaar lukte het ons om alles goed te laten verlopen.

Huidige status:

Na een record verkoop waar we nooit op hadden gerekend (eind 2022) hebben we een enorme achterstand opgelopen, maar inmiddels hebben we deze weer weggewerkt.

We hebben dan ook veel verbeteringen doorgevoerd om deze situatie in de toekomst te voorkomen. Voorop staat dat iedereen zijn/haar bestelling ontvangt en anders het aankoopbedrag terugkrijgt. Dit is altijd zo geweest.

Inmiddels lukt het vaak weer om binnen 10 werkdagen te leveren en gaat de levering ook steeds vaker weer in 1 keer goed.

  • Onze bereikbaarheid is verbeterd en de levertijd is weer korter (vaak binnen 10 werkdagen). Uiteraard kan het in sommige gevallen nog steeds voorkomen dat hier iets niet helemaal goed gaat, maar we zijn bereikbaar en doen ons best u zo snel en goed mogelijk verder te helpen.
  • U heeft nu zelf ook de mogelijkheid om een order te annuleren wanneer het ons niet lukt om op één van de door u opgegeven voorkeursdagen te leveren. Mocht u kiezen voor Rembours betaling (contant betalen aan de deur) of een andere pay-later betaalmethode dan loopt u uiteraard geen risico.
  • De reviews zijn de afgelopen tijd door de bereikbaarheid en vertraging enorm negatief geworden. Gelukkig merken we nu dat dit langzaam weer bijtrekt. Ook in de periode waarin we met de achterstand kampten zijn er weinig negatieve reviews geweest over de kwaliteit van onze producten.
  • Omdat we ons team graag willen behouden en de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt willen behouden bieden we nu ook weer voorzichtig kortingen aan om de verkoop te stimuleren.

Wij hopen u snel blij te kunnen maken met onze boxsprings of accessoires.


Met hartelijke groet,

Arif Bilir
Eigenaar & directeur

  • Kom langs in onze showroom
  • Direct van de fabrikant uit Nederland
  • Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties én doe inspiratie op voor jouw slaapkamer!

15% extra korting op bijna alles & gratis extra's

Start of Summer Deals