🍁 HERFSTACTIE: TOT 50% KORTING + GRATIS TOPPER BIJ IEDERE BOXSPRING 🍁 Actie bekijken
  • Gratis topper bij iedere boxspring
  • 50% korting op de meeste boxsprings
  • Gratis bezorging binnen 10 werkdagen

Herfstactie

Het is weer herfst! Dat betekent dat de nachten weer langer worden, het buiten weer iets kouder wordt, de bossen langzaam oranje kleuren en we steeds meer gezellig samen binnen zitten. Kortom: de perfecte tijd voor een nieuw bed! Profiteer nu van kortingen tot maar liefst 50% en en gratis topper bij iedere boxspring! Lees hieronder wat onze herfstactie precies inhoudt.

Bekijk alle boxsprings

Tot maar liefst 50% korting

Actie loopt tot en met 21 oktober.

Een luxe boxspring voor een scherpe prijs? Dat kan! Tot en met 21 oktober profiteert u van kortingen op alle boxsprings die kunnen oplopen tot wel 50%.

Boxsprings met 50% korting:

Het grootste deel van onze collectie bestelt u nu voor slechts de helft van de prijs. Dit geldt voor de volgende modellen: Mila, Sophia, Yara, Isabella, Fenna, George, Eva, Sara, Esmeralda, Lana, Julia, Amalia en Alexia.

Voor de overige boxsprings geldt een korting van 30%. Dit geldt voor de volgende modellen: Tara, Charles en William.

Gratis topper bij iedere boxspring

Voor ultiem ligcomfort op uw nieuwe luxe boxspring

Gratis 4cm koudschuim topper:

Tijdens de Herfstactie krijgt u bij de volgende boxsprings: Isabella, Mila, Lana & Sara een gratis 4cm Koudschuim topper cadeau. De waarde van deze toppers loopt op tot wel €104,-.

Gratis 4cm topper naar keuze:

Bij de boxsprings: Fenna, Tara en Yara kunt u zelf kiezen tussen een 4cm koudschuim topper of een 4cm traagschuim topper. De waarde van deze toppers loopt op tot wel €144,-.

Gratis 4cm koudschuim splittopper / vlindertopper:

Ook bij Sophia en Julia kunt u zelf kiezen tussen een 4cm koudschuim topper, maar hier gaat het om de handige splittoppers of vlindertoppers. Deze toppers zijn geschikt voor onze elektrische boxsprings omdat u hierdoor zonder problemen een gedeelte van uw bed kunt verstellen. De waarde van deze toppers loopt op tot wel €189,-.

Gratis topper naar keuze:

Bij onze meest luxe boxsprings krijgt u tijdens deze herfstactie zelf volledig de keuze. U kunt zelf kiezen welke topper u wilt. De waarde van onze luxe 8cm topmatrassen loopt op tot maar liefst €478,-. Niet voor ieder bed zijn alle toppers beschikbaar, maar de beschikbare toppers zijn per boxspring geselecteerd voor ultiem ligcomfort.