ONTDEK ONZE NIEUWJAARSACTIE
  • 30% korting op toppers & hockers
  • 50% korting op de meeste boxsprings
  • Gratis bezorging binnen 10 werkdagen

Eindejaarsactie

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Dat betekent dat de nachten lang donker is, het buiten steeds kouder wordt en we dus ook steeds meer gezellig samen binnen zitten. In de herfst en winter is een goed en niet te vergeten ook een mooi, comfortabel en warm bed onmisbaar. Daarom hebben we een aantal leuke acties om 2021 goed af te sluiten. Profiteer nu van kortingen tot maar liefst 50% op onze boxsprings, 30% korting op alle toppers & 30% korting op hockers die u besteld bij uw boxspring! Let op: deze actie is tijdelijk dus wees er snel bij!

Bekijk alle boxsprings

Tot maar liefst 50% korting

Actie loopt tot en met het einde van het jaar

Een luxe boxspring voor een scherpe prijs? Dat kan! Tot en met het einde van dit jaar profiteert u van kortingen op alle boxsprings die kunnen oplopen tot wel 50%.

Boxsprings met 50% korting:

Het grootste deel van onze collectie bestelt u nu voor slechts de helft van de prijs. Dit geldt voor de volgende modellen: Mila, Sophia, Yara, Isabella, Fenna, George, Eva, Sara, Esmeralda, Lana, Julia, Amalia en Alexia.

Voor de overige boxsprings geldt een korting van 30%. Dit geldt voor de volgende modellen: Tara, Charles en William.

30% korting op toppers

Voor een comfortabele ligging

De toppers van Beddenleeuw zijn gemaakt van goede kwaliteit materialen en zorgen voor een extra comfortabele ligging. Een topper zorgt tevens ook voor een hogere ligging en daarnaast schuiven de matrassen ook minder snel uit elkaar.

De toppers zijn gemaakt van: koudschuim, traagschuim of bamboe. Daarnaast kunt u kiezen uit een standaard topper een splittopper of een vlindertopper. Tot slot zijn de toppers 4cm of 8cm dik. Onze adviseurs helpen u graag verder met advies over welke topper het meest geschikt is.

De korting geldt voor zowel de gekozen toppers bij uw boxspring en als voor de losse topmatrassen. De korting op toppers loopt op tot maar liefst €65,-

30% korting op hockers

Maak er een luxe boxspringset van

Wilt u graag een luxe uitstraling creëren in uw slaapkamer? Grijp dan nu uw kans en geniet van 30% op onze bijpassende hockers. De hockers zijn tijdelijk in de korting van €75,00 voor slechts €49,95.

De korting geldt alleen voor hockers bij uw boxspring en dus niet voor de de losse hockers. U bespaart hiermee nu tijdelijk maar liefst €25,-