ONTDEK ONZE NIEUWJAARSACTIE

Black Friday acties

Tijdens Black Friday profiteert u bij Beddenleeuw van mooie acties. Bijvoorbeeld een gratis upgrade naar een luxe hoofdbord (t.w.v. €219), een luxe dekbedset bestaande uit een all season dekbed en twee hoofdkussens (t.w.v. €179) of een gratis topper voor extra comfort op uw nieuwe boxspring. Deze acties zijn geldig t/m 30 november en zijn eenmalig.

Gratis upgrade Luxe Hoofdbord én dekbedset Deluxe

In de hele maand november profiteert u van een upgrade naar een luxe hoofdbord. Normaal kost dit u €219, maar tijdens onze Black Friday actiemaand krijgt u dit gratis van ons! Kies voor een 4-vaks, 8-vaks, gecapitonneerd of geknoopt hoofdbord. Dit geeft u het ultieme luxe hotelgevoel, gewoon thuis, in uw eigen slaapkamer. En omdat wij ook weten dat het heerlijk is om in een bed te stappen met nieuw beddengoed, doen we daar in november ook nog een deluxe dekbedset (t.w.v. €179) bij cadeau.

Geldig op de elektrische boxsprings Sophia en Julia.

Gratis topmatras

Tijdens de Black Friday actiemaand krijgt u van ons een 8cm Koudschuim Topmatras cadeau bij uw nieuwe boxspring. Hiermee ligt uw boxspring nóg comfortabeler. Daarnaast zorgt een topmatras ervoor dat u bij een tweepersoonsbed geen last heeft van de naad tussen de twee matrassen.

Geldig op alle vlakke boxsprings (8cm, m.u.v. Nora, die is 4cm. Elektrische boxsprings uitgesloten).

2 matrassen voor de prijs van 1

Bent u nog tevreden over het frame van uw bed of boxspring, maar zijn de matrassen minder geworden? Profiteer dan van de 1 + 1 gratis actie op ons Prestige 1000 matras. Een 7-zone pocketvering matras met 1000 pocketveren per m2. Dit is ons beste matras en daar geven we u er nu een bij cadeau. Uiteraard geldt ook hier een garantie op van 2 jaar.

Geldig op Prestige 1000 matras, alle afmetingen.